Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dramatisk udvikling omkring Apples retningslinjer for udviklere: Wordpress udsat for midlertidig forbud

Apple presser den populære webtjeneste Wordpress til at indføre in-app køb, lyder det.

Den populære tjeneste til udvikling af hjemmesider, Wordpress, måtte kortvarigt se sig forment fra at kunne opdatere sin app til iPhone og iPad.

Appen benyttes af brugere til blandt at udvikle, administrere sider og domæner, og sidstnævnte forhold er det, der har sendt Wordpress appen i clinch med Apples vilkår for betalinger igennem apps, de såkaldte in-app køb, som Apples kræver op til 30 procent af beløbet for at facilitere.

Stifter og chefudvikler hos selskabet, Matt Mullenberg, endte med at kritisere Apple, for at true med at formene virksomheden fra at opdatere sin app indenfor 30 dage – medmindre virksomheden indfører en mulighed for in-app køb i selskabets app,.

Ifølge Apple, kom advarslen fordi Wordpress indsendte en opdatering til app’en som vil gøre det muligt for webudvikler-tjenesten at tilbyde betalte opgraderinger inde i app’en. I strid med Apples retningslinjer.

Kontroversen er ifølge Apple lagt i graven ved, at Wordpress har føjet sig Apples retningslinjer og skrottede den planlagte opdatering.

Denne opdatering har Apple dog haft mulighed for at godkende for flere uger eller endda måneder siden, noterer The Verge.

Ifølge Matt Mullenberg har Wordpress aldrig indsendt nogen app-opdatering, som forbryder sig med Apples retningslinjer.

Det dramatiske spil omkring Wordpress fremtid på iOS- og iPadOS platformen kommer oveni flere ugers tovtrækning mellem app-udviklere og Apple samt sidstnævntes krav om betaling for at benytte platformen.

Læs også: Tonen skærpes mellem Fortnite-udvikler og Apple: Alle konti slettes om 10 dage
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.