Artikel top billede

Tonen skærpes mellem Fortnite-udvikler og Apple: Alle konti slettes om 10 dage

Udviklerne bag det populære Fortnite-spil er 10 dage fra at ryge helt ud i kulden.

Tonen mellem spiludviklerne bag det populære Fortnite og Apple skærpes yderligere, efter at spiludvikleren, Epic Games, har fået udsigt til at få sine udvikler-konti hos Apple slettet.

”Apple har fjernet Fornite fra App Store og har oplyst Epic at virksomheden vil blive forment adgang til samtlige udvikler-konti samt iOS og MacOS udviklingsværktøjer fredag 28. august,” lyder beskeden fra Epic Games .

Det oplyser virksomheden på sin Twitter-profil.

Forrige uge fik spillet sparket fra Apples app-butik, App Store, efter at Epic Games indførte sig eget betalingssystem i app’en for at forsøge at omgå Apples platformgebyrer på op til 30 procent af omsætningen.

Ovenpå Apples træk har Epic Games sagsøgt Apple.

Fra Apples side betragtes Epics banlysning som værende selvforskyldt, skriver netmediet The Verge.

”Problemet som Epic oplever er selvforskyldt og kan nemt adresseres ved at opdatere sin app til en tdiligere version, som er i overens-stemmelse med de retningslinjer som de tidligere har indvilget i,” lyder beskeden.

Læs også: Fortnite sagsøger Apple og Google efter at have fået sparket: Kræver ingen penge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere