Artikel top billede

Det her kan blive Googles første smartwatch i meget, meget lang tid

Fitbit lancerer smartwatch mens det venter på at ryge under Googles faner: Mød Fitbit Sense og dennes mange smarte sensorer.

Google kan synes at have kastet håndklædet i ringen når det gælder udviklingen af egne smart-ure baseret på eget software-økosystem.

Sidste smartwatch fra et Google-ejet selskab blev nemlig Moto 360 fra marts 2014, fra dengang Motorola var en del af Google-koncernen.

Siden har selskabet dog fundet en alternativ vej til millionvis af håndled, med sit forventede opkøb af smartwatch- samt fitnesstracker-specialisterne fra Fitbit.

Og med handlen vil Google få sig et avanceret smartwatch til at tage kampen op mod Apples Watch: Fitbits spritnye Sense-smartwatch.

Fuld plade på sensorerne

Mens Fitbit fortrinsvis har haft fitness og aktivitet-tracking i sine produkter, tager selskabet et mere overordnet syn på helbredet med Sense-uret.

Ud over at monitorere puls, søvn, aktivitet og elektrokardiogram (EKG), bliver de mange sensor-input sammenkørt i en stress management score sammen med et Fitbit-premium abonnement.

Dertil kommer smartwatch-funktioner som GPS, over 20 træningsindstillinger, indbygget højttaler og mikrofon, kontaktløs betaling i et ur, som er vandtæt ned til 50 meters dybde og holder strøm i op til seks dage.

Alle funktioner serveres på en farverig AMOLED-skærm, der automatisk tilpasser sig lysforholdene omkring.

Fitbit Sense får sin danske handelsdebut 25. september til en vejledende pris på 2.499 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere