Artikel top billede

Det her kan blive Googles første smartwatch i meget, meget lang tid

Fitbit lancerer smartwatch mens det venter på at ryge under Googles faner: Mød Fitbit Sense og dennes mange smarte sensorer.

Google kan synes at have kastet håndklædet i ringen når det gælder udviklingen af egne smart-ure baseret på eget software-økosystem.

Sidste smartwatch fra et Google-ejet selskab blev nemlig Moto 360 fra marts 2014, fra dengang Motorola var en del af Google-koncernen.

Siden har selskabet dog fundet en alternativ vej til millionvis af håndled, med sit forventede opkøb af smartwatch- samt fitnesstracker-specialisterne fra Fitbit.

Og med handlen vil Google få sig et avanceret smartwatch til at tage kampen op mod Apples Watch: Fitbits spritnye Sense-smartwatch.

Fuld plade på sensorerne

Mens Fitbit fortrinsvis har haft fitness og aktivitet-tracking i sine produkter, tager selskabet et mere overordnet syn på helbredet med Sense-uret.

Ud over at monitorere puls, søvn, aktivitet og elektrokardiogram (EKG), bliver de mange sensor-input sammenkørt i en stress management score sammen med et Fitbit-premium abonnement.

Dertil kommer smartwatch-funktioner som GPS, over 20 træningsindstillinger, indbygget højttaler og mikrofon, kontaktløs betaling i et ur, som er vandtæt ned til 50 meters dybde og holder strøm i op til seks dage.

Alle funktioner serveres på en farverig AMOLED-skærm, der automatisk tilpasser sig lysforholdene omkring.

Fitbit Sense får sin danske handelsdebut 25. september til en vejledende pris på 2.499 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere