Artikel top billede

Jesper Grønlund (forrest), direktør for Nuudays digitale brands og Anders Kjær Jensen, direktør i Eesy.

TDC lancerer nyt lavpris mobilselskab

TDC-selskabet Nuuday er klar med et nyt lavpris mobilselskab. Navnet er Eesy, og selskabet bliver derved TDC's tredje mobilselskab for privatkunder.

Eesy er navnet på TDC's nye lavpris mobilselskab.

Derved tilføjer Danmarks største teleselskab et tredje mobilselskab til porteføljen. I forvejen sidder TDC-selskabet Nuuday på brands som YouSee og Telmore.

”Vi har glædet os meget til at sende Eesy på markedet. En enkel mobilløsning på et stærkt 4G netværk med dækning i hele Danmark til en konkurrencedygtig pris. Med eesy imødekommer vi dermed den kundegruppe, der foretrækker en ligetil mobilløsning uden tillægsprodukter, men samtidig gerne vil være sikre på at have et hurtigt og stabilt netværk,” siger Michael Moyell Juul, administrerende direktør i Nuuday, ifølge en pressemeddelelse.

Eesy tilbyder et abonnement med fri tale og 15 GB data i Danmark og 10 GB data i EU til 99 kroner. Hertil kan datamængden fordobles for 20 kroner.

I spidsen for Eesy står Anders Kjær-Jensen, der er hentet internt i Nuuday, hvor han har været i otte år.

To millioner private mobilkunder

Med tilføjelsen af Eesy til de eksisterende brands dækker Nuuday nu de forskellige behov, som kunderne skulle have, fremgår det.

Nuuday er Danmarks største teleselskab med omkring to millioner private mobilkunder.

Eesy er udviklet i Nuuday, hvor tanken har været at skabe et brand, der gør det så let at være kunde som muligt, tilføjes det.

"Vores tilgang har været enkelhed fra allerførste dag. Det skal være enkelt og nemt for kunden, som samtidigt kan nyde godt af de fordele, der er ved at være en del af en større koncern med lang erfaring og viden om mobilmarkedet," siger Jens Grønlund, direktør for Nuudays digitale brands.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere