Artikel top billede

Jesper Grønlund (forrest), direktør for Nuudays digitale brands og Anders Kjær Jensen, direktør i Eesy. (Foto: www.stefanwessel.photography)

TDC lancerer nyt lavpris mobilselskab

TDC-selskabet Nuuday er klar med et nyt lavpris mobilselskab. Navnet er Eesy, og selskabet bliver derved TDC's tredje mobilselskab for privatkunder.

Eesy er navnet på TDC's nye lavpris mobilselskab.

Derved tilføjer Danmarks største teleselskab et tredje mobilselskab til porteføljen. I forvejen sidder TDC-selskabet Nuuday på brands som YouSee og Telmore.

”Vi har glædet os meget til at sende Eesy på markedet. En enkel mobilløsning på et stærkt 4G netværk med dækning i hele Danmark til en konkurrencedygtig pris. Med eesy imødekommer vi dermed den kundegruppe, der foretrækker en ligetil mobilløsning uden tillægsprodukter, men samtidig gerne vil være sikre på at have et hurtigt og stabilt netværk,” siger Michael Moyell Juul, administrerende direktør i Nuuday, ifølge en pressemeddelelse.

Eesy tilbyder et abonnement med fri tale og 15 GB data i Danmark og 10 GB data i EU til 99 kroner. Hertil kan datamængden fordobles for 20 kroner.

I spidsen for Eesy står Anders Kjær-Jensen, der er hentet internt i Nuuday, hvor han har været i otte år.

To millioner private mobilkunder

Med tilføjelsen af Eesy til de eksisterende brands dækker Nuuday nu de forskellige behov, som kunderne skulle have, fremgår det.

Nuuday er Danmarks største teleselskab med omkring to millioner private mobilkunder.

Eesy er udviklet i Nuuday, hvor tanken har været at skabe et brand, der gør det så let at være kunde som muligt, tilføjes det.

"Vores tilgang har været enkelhed fra allerførste dag. Det skal være enkelt og nemt for kunden, som samtidigt kan nyde godt af de fordele, der er ved at være en del af en større koncern med lang erfaring og viden om mobilmarkedet," siger Jens Grønlund, direktør for Nuudays digitale brands.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere