Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Ulf Munkedal, stifter af sikkerhedsvirksomhed FortConsult (solgt i 2014 til NCC Group), business angel og danmarksmester i wingsuite.

Kendt it-sikkerhedsmand er Danmarks bedste til wingsuit: "Det er virkelig intenst at flyve så stærkt, mens landskabet flyver forbi under en. Det er en vanvittig følelse og utroligt smukt"

For tredje år i træk har it-sikkerhedsmanden og iværksætteren Ulf Munkedal vundet DM i wingsuit. Her får du forklaringen og historien på, hvorfor han springer ud i den hæsblæsende ekstremsport, og hvad det har lært ham om iværksætteri og it-branchen.

Premium Kun for abonnenter
"Det hele behøver ikke at være så fandens rationelt."

Ordene falder fra den erfarne it-sikkerhedsmand Ulf Munkedal, der helt bogstaveligt for 10 år siden selv sprang ud i noget yderst irrationelt.

Som 39-årig smed han sig for første gang ud fra af en flyver med en faldskærm.

Det sendte chokbølger gennem Ulf Munkedal, der i de følgende 10 år har brugt enhver lejlighed til at kaste sig ud fra enorme højder, som kun få af os vil turde.

I dag står Ulf Munkedal på tærsklen til 50 år, og så har han netop vundet danmarksmesterskabet i wingsuite. For tredje år i træk.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter