Artikel top billede

Apple liner op til stort 5G-fremstød: 75 millioner iPhone-enheder er på vej

Millionvis af iPhones med 5G-teknologi ombord er i støbeskeen op til Apples næste store iPhone lancering.

Apple lægger en kæmpemæssig 5G-ordre ind hos sine leverandører, ved at bede sin forsyningskæde om at fremstille intet mindre end 75 millioner 5G-ekviperede iPhones senere i år, mens det sigter efter at sende 80 millioner af den næste generation af iPhones i handlen.

Det skriver finansmediet Bloomberg.

Antallet af ordrer er sammenligneligt med antallet i fjor, hvilket indikerer, at selskabet fortsat tror på en stærk efterspørgsel på sine enheder til trods for den verserende corona-pandemi.

I alt fire modeller forventes at være i spil: To iPhone 12-modeller i henholdsvis et større samt et mere kompakt format ledsaget af to iPhone 12 Pro-modeller ligeledes serveret i to størrelser.

Det kommer oveni et år, hvor Apple har trodset den generelle trend i mobilmarkedet, ved at fastholde et højt styksalg igennem det første semester af 2020.

Se også: Mobil-kollaps i endnu et corona-kvartal: En producent går på overraskende vis fri mens de andre styrtbløder

Mens iPhonen altså står overfor en større 5G-overhaling i efteråret, rygtes det samtidigt, at enkelte 4G-baserede iPhones fortsat kan komme i spil, navnlig for at kunne tilbyde mere prisvenlige alternativer.

Ud over de nye 5G-modeller, barsler Apple også med 5G-reviderede versioner af sin iPad Air, som kommer til at låne design fra den dyrere iPad Pro serie, to nye Apple Watch samt selskabets første headset i fuld størrelse og en ny HomePod højttaler.

Læs også: Nye indicier fundet i iOS: Tyder på, at en mini-Phone er på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere