Apple liner op til stort 5G-fremstød: 75 millioner iPhone-enheder er på vej

Millionvis af iPhones med 5G-teknologi ombord er i støbeskeen op til Apples næste store iPhone lancering.

Apple lægger en kæmpemæssig 5G-ordre ind hos sine leverandører, ved at bede sin forsyningskæde om at fremstille intet mindre end 75 millioner 5G-ekviperede iPhones senere i år, mens det sigter efter at sende 80 millioner af den næste generation af iPhones i handlen.

Det skriver finansmediet Bloomberg.

Antallet af ordrer er sammenligneligt med antallet i fjor, hvilket indikerer, at selskabet fortsat tror på en stærk efterspørgsel på sine enheder til trods for den verserende corona-pandemi.

I alt fire modeller forventes at være i spil: To iPhone 12-modeller i henholdsvis et større samt et mere kompakt format ledsaget af to iPhone 12 Pro-modeller ligeledes serveret i to størrelser.

Det kommer oveni et år, hvor Apple har trodset den generelle trend i mobilmarkedet, ved at fastholde et højt styksalg igennem det første semester af 2020.

Se også: Mobil-kollaps i endnu et corona-kvartal: En producent går på overraskende vis fri mens de andre styrtbløder

Mens iPhonen altså står overfor en større 5G-overhaling i efteråret, rygtes det samtidigt, at enkelte 4G-baserede iPhones fortsat kan komme i spil, navnlig for at kunne tilbyde mere prisvenlige alternativer.

Ud over de nye 5G-modeller, barsler Apple også med 5G-reviderede versioner af sin iPad Air, som kommer til at låne design fra den dyrere iPad Pro serie, to nye Apple Watch samt selskabets første headset i fuld størrelse og en ny HomePod højttaler.

Læs også: Nye indicier fundet i iOS: Tyder på, at en mini-Phone er på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.