Artikel top billede

Apple liner op til stort 5G-fremstød: 75 millioner iPhone-enheder er på vej

Millionvis af iPhones med 5G-teknologi ombord er i støbeskeen op til Apples næste store iPhone lancering.

Apple lægger en kæmpemæssig 5G-ordre ind hos sine leverandører, ved at bede sin forsyningskæde om at fremstille intet mindre end 75 millioner 5G-ekviperede iPhones senere i år, mens det sigter efter at sende 80 millioner af den næste generation af iPhones i handlen.

Det skriver finansmediet Bloomberg.

Antallet af ordrer er sammenligneligt med antallet i fjor, hvilket indikerer, at selskabet fortsat tror på en stærk efterspørgsel på sine enheder til trods for den verserende corona-pandemi.

I alt fire modeller forventes at være i spil: To iPhone 12-modeller i henholdsvis et større samt et mere kompakt format ledsaget af to iPhone 12 Pro-modeller ligeledes serveret i to størrelser.

Det kommer oveni et år, hvor Apple har trodset den generelle trend i mobilmarkedet, ved at fastholde et højt styksalg igennem det første semester af 2020.

Se også: Mobil-kollaps i endnu et corona-kvartal: En producent går på overraskende vis fri mens de andre styrtbløder

Mens iPhonen altså står overfor en større 5G-overhaling i efteråret, rygtes det samtidigt, at enkelte 4G-baserede iPhones fortsat kan komme i spil, navnlig for at kunne tilbyde mere prisvenlige alternativer.

Ud over de nye 5G-modeller, barsler Apple også med 5G-reviderede versioner af sin iPad Air, som kommer til at låne design fra den dyrere iPad Pro serie, to nye Apple Watch samt selskabets første headset i fuld størrelse og en ny HomePod højttaler.

Læs også: Nye indicier fundet i iOS: Tyder på, at en mini-Phone er på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere