Tre elbiler i tre størrelser er på vej de næste tre år fra det nye elbils-brand Ioniq.

Ugen i tech: Dette nye el-bilmærke skal der holdes øje med / Sonys bedste headset er lige blevet bedre / Rygte: En ’skrabet’ iPhone 12 er også på vej

Dette nye el-bilmærke skal der holdes øje med / Sonys bedste headset er lige blevet bedre / Rygte: En ’skrabet’ iPhone 12 er også på vej

Dette nye el-bilmærke skal der holdes øje med
Med elbilernes indtog på den globale bilscene har der fulgt en parade af nye, mindre, men langt fra uinteressante, bilmærker.

Nyeste et af slagsen står den sydkoreanske bilkæmpe Hyundai for, ved i fremtiden at tage sine nuværende Ioniq-modeller og etablere dem som et selvstændigt brand.

I øjeblikket finder man kun en enkel model med navnet, Hyundai Ioniq, men over de næste fire år vil tre lovende koncepter få deres markedsdebut, skriver elbilmediet Electrek.

Modellerne vil få nummeringen Ioniq 5, 6 og 7 som bliver henholdsvis en kompakt SUV, en sedan og en større SUV, lyder det.

De mindste modeller har allerede fået deres koncept-debut i de interessante koncepter ’EV 45’ samt ’EV prophecy’. Disse forventes at debutere en gang i 2022, mens Ioniq 7 først får salgsdebut i begyndelsen af 2024.

Se også: Ugen i tech: Endnu en produktlækage hos Apple - ’AirTag’ bliver en helt ny produkttype / Elbiler hitter, mens det øvrige bilsalg kollapser / Mini-LED skærm gør denne MSI bærbar ganske unik

Sonys bedste headset er lige blevet bedre
Det vellidte WH-1000XM3 headset fra Sony får sig en overhaling denne måned. Afløseren arver det kodelignende navn, mens sidste tal går op til WH-1000XM4.

Headsettet arver mange af de egenskaber, der gjorde forgængeren populære, såsom den lette konstruktion, glimrende lyd til en overkommelig pris.

Fra de første anmeldelser lyder der roser hele vejen rundt, fra The Verges store ros til den forbedrede aktive støjreduktion, forbi Ars Technicas anbefaling af den nye finish og spænde, der gør headsettet endnu mere komfortable. I sin anmeldelse konkluderer 'Wired' slet og ret, at ’det bedste er lige blevet bedre’.

Sony WH-1000XM4 får debut i midten af august til en vejledende udsalgspris på 2.800 kroner.

Rygte: En ’skrabet’ iPhone 12 version er også på vej
Mens Apples forventes at sende hele fire iPhone 12 modeller på gaden den næste måned, synes endnu en iPhone 12 model at være i støbeskeen.

Følger Apple de seneste mange års kalender, vil den nye iPhone-kollektion bestående af iPhone 12 samt en mere avanceret iPhone 12 Pro debutere i begyndelsen af september. Begge telefoner vil udkomme i henholdsvis en større og en mindre model.

En femte, givetvis mere prisvenlig model, kan dog komme på tale i begyndelsen af 2021, skriver Business Insider.

Ifølge analysevirksomheden Wedbush Securities, barsler Apple nemlig også med en variant af iPhone 12 som bliver uden muligheden for 5G-netværk. 4G-variant rygtes også her til at blive billigere end sin 5G-ekviperede versioner fra efteråret.

Prissætningen forventes endda at være ’aggressiv’ for at give Apple adgang til en bredere brugerbase, lyder det.

iPhone 12 bliver en vigtig afløser til iPhone 11 og Xr, som igennem 2018, 2019 og dele af 2020 har vist sig at være Apples bedst sælgende iPhone-modeller.

Læs også: Ugen i tech: Det her kan blive Danmarks billigste el-crossover / Stærkt prissat grafikkort på vej fra Nvidia denne uge / Grønne nummerplader vil give elbiler særlige fordelePremium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Stor rapport kortægger: Sådan er kundernes forventninger til en moderne kundeservice
Kender du din målgruppes foretrukne kanal til annoncering, salg og kundeservice? Ved du om salg og kundeservice arbejder godt nok sammen? Og i hvilken grad lever du op til kundernes forventninger? De spørgsmål kan du finde svar på i dette whitepaper fra Zendesk, som via knapt 5.000 interviews og spørgeskemaer har kortlagt både kunder og customer experience-folks erfaring og forventninger til en god kundeoplevelse. Whitepaperet er derfor en oplagt og overskuelig målestok, for dig der arbejder med customer experience og vil benchmarke sin egen indsagt – eller til dig, der skal til at etablere en moderne kundeoplevelse og vil prioritere indsatsen korrekt.