Artikel top billede

Bog: Gør børnene til digitale skabere fremfor blot forbrugere

Med bogen Lav computerspil på din iPad vil Bo Kalvslund fra Appacademy gøre det let at komme i gang med at bygge sine egne spil.

De fleste har det egentlig fint med, at børn og unger bruger tid på IT og elektronik.

Derimod får de fleste forældre grønne knopper af frustration, når familiens yngste gør sig selv ukontaktbare i time- eller dagesvis med smartphone, spil og sociale medier.

For selv om børnene er digital natives og betjener enhederne gnidningsløst, mangler de ofte basal forståelse for, hvordan man selv tæmmer teknologien.

Med bogen Lav computerspil på din iPad vil Bo Kalvslund fra Appacademy gøre børn og unge i alderen 7-14 år til digitale skabere i stedet for blot digitale forbrugere.

Bogen tager udgangspunkt i det visuelt orienterede – og gratis – værktøj Scratch, der gør det nemt at lege sig til en forståelse for programmering.

Hovedpersonen i de spil, børnene udvikler, er hunden CodeDog, som man blandt andet følger til fastelavn, ud i rummet og på fodboldbanen.

Spillene er desuden lette at udvikle, så børnene selv får mulighed for at udvikle og tilpasse i stedet for blot at følge en opskrift.

Lav computerspil på din iPad udkommer 1. oktober og kan også forudbestilles hos appacademy.dk.

Titel: Lav computerspil på din iPad. Forfatter: Bo Kalvslund.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere