Artikel top billede

Bog: Gør børnene til digitale skabere fremfor blot forbrugere

Med bogen Lav computerspil på din iPad vil Bo Kalvslund fra Appacademy gøre det let at komme i gang med at bygge sine egne spil.

De fleste har det egentlig fint med, at børn og unger bruger tid på IT og elektronik.

Derimod får de fleste forældre grønne knopper af frustration, når familiens yngste gør sig selv ukontaktbare i time- eller dagesvis med smartphone, spil og sociale medier.

For selv om børnene er digital natives og betjener enhederne gnidningsløst, mangler de ofte basal forståelse for, hvordan man selv tæmmer teknologien.

Med bogen Lav computerspil på din iPad vil Bo Kalvslund fra Appacademy gøre børn og unge i alderen 7-14 år til digitale skabere i stedet for blot digitale forbrugere.

Bogen tager udgangspunkt i det visuelt orienterede – og gratis – værktøj Scratch, der gør det nemt at lege sig til en forståelse for programmering.

Hovedpersonen i de spil, børnene udvikler, er hunden CodeDog, som man blandt andet følger til fastelavn, ud i rummet og på fodboldbanen.

Spillene er desuden lette at udvikle, så børnene selv får mulighed for at udvikle og tilpasse i stedet for blot at følge en opskrift.

Lav computerspil på din iPad udkommer 1. oktober og kan også forudbestilles hos appacademy.dk.

Titel: Lav computerspil på din iPad. Forfatter: Bo Kalvslund.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere