Ann Rosenberg, administrerende direktør i Stinto (tv.) og Kåre Sand, bestyrelsesformand i Stinto.

Dansk tech-startup opruster med ny CEO hentet fra SAP

Den danske it-startup Stinto har indhentet en ny CEO, der tidligere har været 20 år hos it-giganten SAP. Nu skal hun sætte fart på selskabets internationale gennembrud.

Den danske tech-startup Stinto er klar med ny topchef.

Ann Rosenberg er blevet indsat som administrende direktør i selskabet, der har lavet en digital platfom til udveksling af kontakinformationer.

Hun har tidligere arbejdet hos tyske it-gigant SAP, hvor hun har været gennem 20 år.

Den New York-baserede dansker skal nu kæmpe for selskabets internationale gennembrud.

"Jeg er glad for og stolt af at være en del af Stinto, der i sin sjæl og DNA indebærer alle de principper om bæredygtighed, som jeg i mange år har arbejdet for at udbrede i det globale startupmiljø i samarbejde med UN," lyder det fra Ann Rosenberg i meddelelsen, og hun fortsætter:

"Stinto tilhører den stigende gruppe af startups, som tænker formål og bæredygtighed ind i selve forretningen. Dette segment af sustainable tech startups er netop nu meget eftertragtede blandt investorer i Silicon Valley og New York. Derudover automatiserer Stinto GDPR-compliance."

Hare rejst 20 millioner kroner
Stinto har netop afsluttet selskabets anden fundingrunde. Indtil nu har tech-startuppen rejst 20 millioner kroner fra 70 business angels.

De fleste er erfarne erhvervsfolk fra Danmark, men i investorkredsen findes også erhvervsspidser fra Hong Kong, Singapore, Dubai, USA, Sydamerika og flere europæiske lande, fremgår det af meddelelsen.

"Stinto er et netværksprodukt, og derfor er det nærliggende, at vi har flere mindre fremfor få store investorer. De ekstra midler, giver os endnu større muskler til at udbrede vores budskab om fremtidens bæredygtige netværksplatform. Vi har en klar ambition om, at det skal være en dansk virksomhed, der endegyldigt sætter en ny global standard, som passer til det 21. århundrede," lyder det fra Kåre Sand, der er medstifter af og bestyrelsesformand i Stinto.
Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.