Nine-stiftere efter salg til Trifork efter 13 år: Derfor skulle det være nu

Interview: Nine-stifterne Jacob Strange og Christian Hoffmann overlader efter 13 år kontrollen med det danske it-konsulenthus til Trifork. "Både Christian (Hoffmann, red.) og jeg havde en god solid økonomi før, og det her kommer ikke til at ændre vores liv," siger Jacob Strange. Bliv klogere på baggrunden for salget og Nine fremtidige forretningsplan her.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Læs hvorfor Nine-stifterne sælger selskabet til Trifok
  • Bliv klogere på forretningsplanen fremadrettet
  • Indsigt i hvordan Nine-stifterne forholder sig til nu at afgive kontrollen med deres baby
  • Find ud af hvilken rolle salget spiller for Nine-stifternes privatøkonomi
1.115
5:45 min
Nine-topchef Jacob Strange har netop solgt 70 procent af det danske it-konsulenthus til Trifork.

Men Jacob Strange er langt mere end blot administrerende direktør i Nine.

For sammen med Christian Hoffmann og Finn Peder Hove, der ligesom Jacob Strange, har en fortid i Capgemini, stiftede Jacob Strange Nine i 2007.

13 år senere er babyen Nine blevet til teenager, og selskabet nu omkring 115 medarbejdere og har sit kontor centralt i København over for Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv.

Nine har i sandhed fået vokseværk, og selvom Jacob Strange fortsætter som direktør for Nine, afgiver han og Christian Hoffmann nu kontrollen med selskabet, da den tredje medstifter, Finn Peder Hove, forlod selskabet i 2016.

Men det er nødvendigt for Nines forældre at overlade kontrollen med selskabet til Trifork, hvis vokseværket skal fortsætte.

Det fortæller Jacob Strange til Computerworld.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 295kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 2.195 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Test af super-NAS og 10 gigabit netværk: Flyt terabyte af data med op til 1.000 megabyte i sekundet

0 Premium-indhold

Forsinket inddrivelsessystem har nu kradset skattegæld ind for 10 milliarder kroner - 400 offentlige kreditorer koblet på

0 Premium-indhold

Martin Thorborg frygter, at vi knækker internettets rygrad i klapjagten på Facebook: “Det er måske mere relevant at kigge på, hvordan vi får nogle skattekroner ud af de røvhuller“

0 Premium-indhold

Faxe Kommune prøver igen efter to kuldsejlede forsøg: Sender ERP-udbud i markedet for tredje gang

0 Premium-indhold

Coronakrisen satte ild under den danske e-handel i 2020: Rekord-omsætning på 154 milliarder kroner


Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.