Nets efter fornyet corona-alarm: Medarbejdere skal blive hjemme

It-virksomhederne Nets har besluttet at medarbejdere skal arbejde hjemmefra og forventer, at størstedelen af medarbejderne bliver hjemme.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)
Opdateret 9. september Medarbejdere hos Nets og andre it-virksomheder kommer til at arbejde hjemme i løbet af de kommende uger.

Sådan lyder det fra begge selskaber, som Computerworld har været i kontakt med.

Det sker efter sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) mandag på et pressemøde opfordrede alle ansatte i 17 kommuner i hovedstaden til at arbejde hjemmefra, fordi der lige nu er en stor stigning i antallet af danskere der bliver smittet med coronavirus.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.