Artikel top billede

Designmæssigt skulle Microsofts kommende budget-laptop minde meget om Surface Laptop 3 ovenover.

Budget-maskine fra Microsoft under opsejling: Sådan kan den prisvenlige Surface se ud

En særlig prisvenlig laptop fra Microsoft er på vej, lyder det ifølge netmediet Windowscentrals kilder.

Enheden lever under kodenavnet ’Sparti’ og vil byde på tilsyneladende spartansk indmad, for til gengæld at ramme en lav debutpris på mellem 500 og 600 amerikanske dollar. Det svarer til mellem 3.150 og 3.800 kroner før eventuelle afgifter herhjemme.

Til sammenligning debuterer Microsofts billigste Surface Laptop 3 ved 999 dollar.

Med den lave pris følger beskedne komponenter såsom fire gigabyte ram og 64 gigabyte lagerplads i den billigste konfiguration.

Processoren bliver dog en 10. generations Core i5 processor fra Intels, mens skærmen strækker sig over 12,5 tommer. Styresystemet ombord bliver Microsofts Windows 10S, som med Surface Go skulle der dog ikke være noget i vejen for at skifte over til en ubegrænset Windows 10 version.

Ifølge mediets kilder vil der designmæssigt ikke være meget, der røber at det er en lavpris enhed. Modellen fysisk set en tand mindre end Surface Laptop og dennes 13,5 tommer skærm, men den deler finish og udtryk, på samme måde som Microsoft Surface Go hybrid-tablet minder om den større og dyrere Surface Pro.

Enheden skulle være meget let og en glimrende rejsemaskine, lyder det.

Microsoft ’Sparti’ spås til at få debut ved et lanceringsevent planlagt til en gang i oktober 2020.

Læs også: Skal du købe ny pc? Her er efterårets bedste bærbare til prisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere