Artikel top billede

Designmæssigt skulle Microsofts kommende budget-laptop minde meget om Surface Laptop 3 ovenover.

Budget-maskine fra Microsoft under opsejling: Sådan kan den prisvenlige Surface se ud

En særlig prisvenlig laptop fra Microsoft er på vej, lyder det ifølge netmediet Windowscentrals kilder.

Enheden lever under kodenavnet ’Sparti’ og vil byde på tilsyneladende spartansk indmad, for til gengæld at ramme en lav debutpris på mellem 500 og 600 amerikanske dollar. Det svarer til mellem 3.150 og 3.800 kroner før eventuelle afgifter herhjemme.

Til sammenligning debuterer Microsofts billigste Surface Laptop 3 ved 999 dollar.

Med den lave pris følger beskedne komponenter såsom fire gigabyte ram og 64 gigabyte lagerplads i den billigste konfiguration.

Processoren bliver dog en 10. generations Core i5 processor fra Intels, mens skærmen strækker sig over 12,5 tommer. Styresystemet ombord bliver Microsofts Windows 10S, som med Surface Go skulle der dog ikke være noget i vejen for at skifte over til en ubegrænset Windows 10 version.

Ifølge mediets kilder vil der designmæssigt ikke være meget, der røber at det er en lavpris enhed. Modellen fysisk set en tand mindre end Surface Laptop og dennes 13,5 tommer skærm, men den deler finish og udtryk, på samme måde som Microsoft Surface Go hybrid-tablet minder om den større og dyrere Surface Pro.

Enheden skulle være meget let og en glimrende rejsemaskine, lyder det.

Microsoft ’Sparti’ spås til at få debut ved et lanceringsevent planlagt til en gang i oktober 2020.

Læs også: Skal du købe ny pc? Her er efterårets bedste bærbare til prisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere