Artikel top billede

(Foto: Pr-foto)

TDC går i luften med ny streamingtjeneste

I dag har TDC-selskabet Nuuday premiere på dets spritnye streamingtjeneste, YouTv. Priserne for den nye tjeneste begynder ved 199 kroner om måneden.

I dag sætter Nuuday strøm til selskabets nye streamingtjeneste.

Navnet er YouTv, der består af en app, som kan samle og blande indhold fra ens foretrukne streamingtjenester og tv-kanaler.

Det oplyser Nuuday til Computerworld i en meddelelse.

"Danskerne er et af verdens mest streamende folkefærd, og med YouTv tilbydes alle danskere for første gang nogensinde en fleksibel og app-baseret tv-løsning, der ikke er afhængig af, hvor man bor eller hvilken internetforbindelse, man har," siger Michael Moyell Juul, administrerende direktør i Nuuday ifølge meddelelsen.

Nuuday, der er TDCs forbrugerorienterede selskab, har omkring en million tv-kunder i forvejen - hovedsgeligt under YouSee-brandet. Med tilføjelsen af YouTv vil de mere digitale forbrugeres behov blive addresseret.

Med YouTv kan brugerne sammensætte et personligt abonnement, hvor indhold kan vælges ud fra mere end 40 tv-kanaler og otte forskellige streagmingtjenester.

Her er prisen

"Vi vil gerne tilbyde endnu mere valgfrihed, og med YouTv kan brugerne i alle abonnementer vælge, hvilket indhold, de ønsker at have med. Skifter behovet, kan de skifte det valgte indhold ud efter 30 dage. Brugerne betaler dermed i endnu højere grad kun for det, de ser," lyder det fra Michael Moyell Juul.

YouTv tilbyder fire forskellige abonnementer, der henholdsvis udgøres af tre, 10, 20 eller 30 point. Alle tv-kanaler, der vælges, koster et point, og streamingtjenesterne kommer mellem to og seks point.

Det billigste og mindste abonnement kommer 199 kroner om måneden, hvor det største abonnement koster 499 kroner om måneden.

Det er Henrik Harder, som har arbejdet med tv- og streamingløsninger hos TDC de seneste fem år, der er administrerende direktør for YouTv.