TDC går i luften med ny streamingtjeneste

I dag har TDC-selskabet Nuuday premiere på dets spritnye streamingtjeneste, YouTv. Priserne for den nye tjeneste begynder ved 199 kroner om måneden.

I dag sætter Nuuday strøm til selskabets nye streamingtjeneste.

Navnet er YouTv, der består af en app, som kan samle og blande indhold fra ens foretrukne streamingtjenester og tv-kanaler.

Det oplyser Nuuday til Computerworld i en meddelelse.

"Danskerne er et af verdens mest streamende folkefærd, og med YouTv tilbydes alle danskere for første gang nogensinde en fleksibel og app-baseret tv-løsning, der ikke er afhængig af, hvor man bor eller hvilken internetforbindelse, man har," siger Michael Moyell Juul, administrerende direktør i Nuuday ifølge meddelelsen.

Nuuday, der er TDCs forbrugerorienterede selskab, har omkring en million tv-kunder i forvejen - hovedsgeligt under YouSee-brandet. Med tilføjelsen af YouTv vil de mere digitale forbrugeres behov blive addresseret.

Med YouTv kan brugerne sammensætte et personligt abonnement, hvor indhold kan vælges ud fra mere end 40 tv-kanaler og otte forskellige streagmingtjenester.

Her er prisen
"Vi vil gerne tilbyde endnu mere valgfrihed, og med YouTv kan brugerne i alle abonnementer vælge, hvilket indhold, de ønsker at have med. Skifter behovet, kan de skifte det valgte indhold ud efter 30 dage. Brugerne betaler dermed i endnu højere grad kun for det, de ser," lyder det fra Michael Moyell Juul.

YouTv tilbyder fire forskellige abonnementer, der henholdsvis udgøres af tre, 10, 20 eller 30 point. Alle tv-kanaler, der vælges, koster et point, og streamingtjenesterne kommer mellem to og seks point.

Det billigste og mindste abonnement kommer 199 kroner om måneden, hvor det største abonnement koster 499 kroner om måneden.

Det er Henrik Harder, som har arbejdet med tv- og streamingløsninger hos TDC de seneste fem år, der er administrerende direktør for YouTv.
Premium
Så mange millioner betaler Knowit for Creuna: Dansk Creuna-boss bliver chef for ny Knowit-organisation med 100 ansatte
Interview: Roar Nissen skal efter mere end 13 år hos Creuna stå i spidsen for den samlede danske afdeling i det kommende Knowit Experience-selskab. Bliv klogere på planerne, efter den norske Knowit-koncern har købt Creuna, her.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.