Artikel top billede

(Foto: 7N)

7N gør indtog på nyt marked - vil bide skeer med Deloitte og McKinsey

Det danske konsulenthus 7N bevæger sig nu ind på markedet for management consulting-ydelser og vil derved bide skeer med store spillere som Deloitte og McKinsey. Nyindhentet profil fra PwC skal stå i spidsen for satsningen.

it-konsulenthuset 7N er klar med ny offensiv.

Selskabet, der sidste år opnåede en milliardomsætning, vil nu udvide porteføljen med management consulting-ydelser.

Det er et marked, hvor veletablerede spillere som McKinsey og Deloitte i dag sidder tungt på.

Det skriver Børsen.

"Et traditionelt management consulting-hus har et stort hjul af værktøjer, der dækker hele virksomheden. Vores management konsulentydelser kommer til at omhandle, hvordan du får din performance op i it-afdelingen. Det er det, vi kan,” siger Jeppe Hedaa, stifter og administrerende direktør i 7N, til Børsen.

Selskabet er derfor ved at opbygge en afdeling af it-freelancere og konsulenter, der skal rådgive topledelserne i forbindelse med strategi og digitale transformationer.

7N har indhentet Theis Eichel, tidligere partner i PwC, til at stå i spidsen for den nye satsning.

læs også: 7N-direktør Jeppe Hedaa forudser enorme forandringer for it-afdelingerne i 2020'erne: "De dage, hvor it var noget mystisk noget, er ovre"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere