Streaming: Gratis sci-fi i lange baner

For inkarnerede sci-fi fans kan udvalget på de gængse streamingtjenester undertiden virke lidt tyndt. Så banker ens hjerte for tidsrejser, deep space og aliens, må man ty til den mere ukendte tjeneste, DUST.

Når man har set og genset The Expanse, Black Mirror, Firefly og samtlige Alien-film, savner man måske ekstra brændstof under fremtidsfantasierne.

Her er det værd at kende DUST, en gratis streamingtjeneste, der bedst ses på YouTube, men også på et væld af andre kanaler.

Indholdet består først og fremmest af korte, underfundige og fantastiske sci-fi fortællinger. De er typisk produceret af små studier, studerende og genrefans.

Mange af filmene er rent CGI, og andre er så velproducerede, at man ville ønske, at der blev lavet en version i spillefilmslængde.

Kvaliteten er generelt høj, udvalget stort og er man til rå sci-fi, vil man uden tvivl blive hængende. De korte formater og små budgetter tillader en høj grad af eksperimenteren med genren, hvor de store produktioner oftere vælger mere sikre manus.

Filmene er inddelt i genrer som Caution: Danger Ahead og For the Heart & Mind. Hvis man har modne nerver, kan man tage et kig i katagorien Delightfully Terrifying og finde et udvalg af sci-fi horror og sorte dystopier, der køres helt ud på overdrevet. Det er stærk kaffe.

DUST fungerer også som arkiv og præsenterer jævnligt gamle klassikere, som man ikke kan finde andre steder. F.eks. George Lucas’ kortfilm fra 1967, Electronic Labyrinth: THX 1138 4EB. Dertil kommer en section med podcasts, som ligeledes er gratis.

DUST kan findes på: watchdust.com og youtube.com/c/watchdust, indeholder i øjeblikket flere end 400 film og er stærkt vanedannende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Minimér spildtid og understøt det nye arbejdsliv med effektive videomøder
Under nedlukningen i foråret 2020 vænnede dine medarbejdere sig til at mødes via Microsoft Teams. Men mange blev frustrerede over at vende tilbage til kontoret og opdage, at dette – nu helt essentielle! – møderedskab ikke fungerede særligt godt sammen videoudstyret i mødelokalerne. Nu bygger en ny løsning endelig bro mellem Teams og verdens nok mest udbredte og velfungerende løsning til professionelle videomøder – Cisco Webex. Det kan du læse mere om i denne korte og præcise gennemgang af løsning og muligheder fra NetDesign.