Artikel top billede

Streaming: Gratis sci-fi i lange baner

For inkarnerede sci-fi fans kan udvalget på de gængse streamingtjenester undertiden virke lidt tyndt. Så banker ens hjerte for tidsrejser, deep space og aliens, må man ty til den mere ukendte tjeneste, DUST.

Når man har set og genset The Expanse, Black Mirror, Firefly og samtlige Alien-film, savner man måske ekstra brændstof under fremtidsfantasierne.

Her er det værd at kende DUST, en gratis streamingtjeneste, der bedst ses på YouTube, men også på et væld af andre kanaler.

Indholdet består først og fremmest af korte, underfundige og fantastiske sci-fi fortællinger. De er typisk produceret af små studier, studerende og genrefans.

Mange af filmene er rent CGI, og andre er så velproducerede, at man ville ønske, at der blev lavet en version i spillefilmslængde.

Kvaliteten er generelt høj, udvalget stort og er man til rå sci-fi, vil man uden tvivl blive hængende. De korte formater og små budgetter tillader en høj grad af eksperimenteren med genren, hvor de store produktioner oftere vælger mere sikre manus.

Filmene er inddelt i genrer som Caution: Danger Ahead og For the Heart & Mind. Hvis man har modne nerver, kan man tage et kig i katagorien Delightfully Terrifying og finde et udvalg af sci-fi horror og sorte dystopier, der køres helt ud på overdrevet. Det er stærk kaffe.

DUST fungerer også som arkiv og præsenterer jævnligt gamle klassikere, som man ikke kan finde andre steder. F.eks. George Lucas’ kortfilm fra 1967, Electronic Labyrinth: THX 1138 4EB. Dertil kommer en section med podcasts, som ligeledes er gratis.

DUST kan findes på: watchdust.com og youtube.com/c/watchdust, indeholder i øjeblikket flere end 400 film og er stærkt vanedannende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere