Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Streaming: Gratis sci-fi i lange baner

For inkarnerede sci-fi fans kan udvalget på de gængse streamingtjenester undertiden virke lidt tyndt. Så banker ens hjerte for tidsrejser, deep space og aliens, må man ty til den mere ukendte tjeneste, DUST.

Når man har set og genset The Expanse, Black Mirror, Firefly og samtlige Alien-film, savner man måske ekstra brændstof under fremtidsfantasierne.

Her er det værd at kende DUST, en gratis streamingtjeneste, der bedst ses på YouTube, men også på et væld af andre kanaler.

Indholdet består først og fremmest af korte, underfundige og fantastiske sci-fi fortællinger. De er typisk produceret af små studier, studerende og genrefans.

Mange af filmene er rent CGI, og andre er så velproducerede, at man ville ønske, at der blev lavet en version i spillefilmslængde.

Kvaliteten er generelt høj, udvalget stort og er man til rå sci-fi, vil man uden tvivl blive hængende. De korte formater og små budgetter tillader en høj grad af eksperimenteren med genren, hvor de store produktioner oftere vælger mere sikre manus.

Filmene er inddelt i genrer som Caution: Danger Ahead og For the Heart & Mind. Hvis man har modne nerver, kan man tage et kig i katagorien Delightfully Terrifying og finde et udvalg af sci-fi horror og sorte dystopier, der køres helt ud på overdrevet. Det er stærk kaffe.

DUST fungerer også som arkiv og præsenterer jævnligt gamle klassikere, som man ikke kan finde andre steder. F.eks. George Lucas’ kortfilm fra 1967, Electronic Labyrinth: THX 1138 4EB. Dertil kommer en section med podcasts, som ligeledes er gratis.

DUST kan findes på: watchdust.com og youtube.com/c/watchdust, indeholder i øjeblikket flere end 400 film og er stærkt vanedannende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere