Artikel top billede

Stort indgreb hos Twitter: Nu bør brugerne læse før de deler

Twitter vil gerne have, at visse brugere tænker sig om en ekstra gang før de retweeter.

Det sociale medie Twitter indfører et nyt greb, for at sikre kvaliteten af de indslag der deles på platformen.

Fremover vil brugerne mødes med en opfordring til at læse en artikel, før den deles videre igennem et såkaldt ’retweet’.

Brugerne vil mødes med beskeden ’Overskrifter fortæller ikke hele historien’, som en opfordring til ikke at nøjes med blot at læse overskriften.

Funktionen har siden juni 2020 eksisteret på forsøgsbasis, men rulles nu ud globalt, skriver The Verge.

Siden forsøgsordningen trådte i kraft, oplever det sociale medie, at brugerne er blevet 40 procent mere tilbøjelige til at læse artiklen. Samtidig noterer Twitter at flere brugere har opgivet at retweete artiklen efter læsning.

Se også: Twitter bekræfter årsag til kæmpe hackerangreb: Her er forklaringen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere