Sådan har Bo Bendsen bygget et helt nyt it-landskab til Falck på to år: "Hver gang vi åbnede en kasse og kiggede ned i den, så var det meget værre, end vi havde forestillet os"

Interview: Falck-CIO Bo Bendsen har nu gennemført første del af den mission, han blev hyret til: Falcks omfattende it-transformation er gennemført på lidt over to år. "Nu siger vi for første gang, at vi er færdige med it-transformationen." Læs fortællingen om det mægtige transformationsprojekt her.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Få indblik i Falcks toårige it-transformationsprojekt
  • Bliv klogere på hvordan coronakrisen påvirkede planerne og organisationen
  • Læs hvorfor flere dele af it-landskabet var i langt dårligere forfald, end Bo Bendsen havde forudset
  • Indsigt i fremtidens planer
  • Se hvordan it-organisationen nu er fordelt rundt i verden
1.686
8:30 min
To år, tre måneder og fem dage efter Bo Bendsen 1. juli 2018 tiltrådte som ny Falck-CIO, kunne han stille sig op foran organisationen og erklære sejr:

6. oktober 2020 meddelte CIO'en nemlig, at det omfattende toårige transformationsprojekt, hvor han via en femsøjlet strategi skulle bygge Falcks nye globale it-landskab, var gennemført.

"Vi annoncerede en ny global operationsmodel og en ny it-organisation. Nu siger vi for første gang, at vi er færdige med it-transformationen," siger Bo Bendsen til Computerworld.

Men vejen derhen har langt fra været snorlige uden udfordringer.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 295kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 2.195 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.