(Foto: Rasmus Ferdinand Ginman)

Milliard-forretningen Comm2Ig fra Kokkedal skovler penge ind: Indtjeningen stiger eksplosivt - omsætning på vej mod 1,1 milliarder

Væksten fortsætter for købmændene fra Kokkedal i Comm2Ig, der forlængst har rundet milliarden i omsætning. Indtjeningen vokser med næsten 30 procent for selskabet, der forventer, at væksten fortsætter.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Se regnskabstal for fremadstormende Comm2Ig.
  • Se hvad selskabet vil fokusere på fremadrettet.
515
2:45 min
Der er gang i butikken hos it-forhandleren Comm2Ig fra nordsjællandske Kokkedal, der forrige år rundede den runde milliard kroner i omsætning.


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.