Artikel top billede

Twitter strammer regler forud for amerikansk præsidentvalg

Twitter er klar med nye regler frem mod det amerikanske præsidentvalg 3. november.

Twitter følger i fodsporene på Facebook og strammer reglerne forud for det amerikanske præsidentvalg 3. november.

Tiltagene fra det sociale medie skal blandt andet forhindre, at ingen brugere kan udnævne en sejrherre blandt kandidaterne Donald Trump og Joe Biden, før valget rent faktisk er afgjort.

Det skriver BBC.

De brugere, der hævder, at enten Donald Trump eller Joe Biden har vundet valget, før det rent faktisk er sket, vil få et advarselsmærkat tilføjet på deres profil og blive henvist til den officielle valgside.

Derudover vil Twitter opfordre sine brugere til at citere et retweet - så brugeren kan tilføje sin egen kommentar til det indhold, de deler - fremfor blot at dele indholdet i form af et almindeligt retweet.

Vælger brugerne at ignorere muligheden, vil tweetet blot blive retweet som normalt.

"Selvom det vil tilføje et ekstra lag af friktion for de brugere, der blot vil lave et retweet, håber vi, at det vil opfordre alle brugere til at tænke over ikke bare hvorfor de forstærker et tweet, men også øge sandsynligheden for, at folk tilføjer deres egne tanker, reaktioner og perspektiver til samtalerne," lyder det fra Twitter.

Ændringerne træder i kraft 20. oktober og vil minimum vare frem til udgangen af den uge, hvor præsidentvalget bliver afholdt.

Præsidentvalget løber af stablen tirsdag 3. november.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere