Twitter strammer regler forud for amerikansk præsidentvalg

Twitter er klar med nye regler frem mod det amerikanske præsidentvalg 3. november.

Twitter følger i fodsporene på Facebook og strammer reglerne forud for det amerikanske præsidentvalg 3. november.

Tiltagene fra det sociale medie skal blandt andet forhindre, at ingen brugere kan udnævne en sejrherre blandt kandidaterne Donald Trump og Joe Biden, før valget rent faktisk er afgjort.

Det skriver BBC.

De brugere, der hævder, at enten Donald Trump eller Joe Biden har vundet valget, før det rent faktisk er sket, vil få et advarselsmærkat tilføjet på deres profil og blive henvist til den officielle valgside.

Derudover vil Twitter opfordre sine brugere til at citere et retweet - så brugeren kan tilføje sin egen kommentar til det indhold, de deler - fremfor blot at dele indholdet i form af et almindeligt retweet.

Vælger brugerne at ignorere muligheden, vil tweetet blot blive retweet som normalt.

"Selvom det vil tilføje et ekstra lag af friktion for de brugere, der blot vil lave et retweet, håber vi, at det vil opfordre alle brugere til at tænke over ikke bare hvorfor de forstærker et tweet, men også øge sandsynligheden for, at folk tilføjer deres egne tanker, reaktioner og perspektiver til samtalerne," lyder det fra Twitter.

Ændringerne træder i kraft 20. oktober og vil minimum vare frem til udgangen af den uge, hvor præsidentvalget bliver afholdt.

Præsidentvalget løber af stablen tirsdag 3. november.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.