Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Cloud-selskabet Twilio i kæmpe handel: Køber kundedataplatform for over 20 milliarder

Twilio forventer endeligt at gennemføre opkøbet af Segment i løbet af de kommende måneder.

Det amerikanske cloud-selskab Twilio køber kundedataplatformen Segment for 3,2 milliarder dollar, svarende til lidt over 20 milliarder kroner.

Det skriver Techcrunch.

Twilio, der har sit hovedsæde i San Francisco, forventer, at handlen bliver endeligt gennemført i løbet af fjerde kvartal, og når alle detaljer er på plads, er planen, at Segment bliver del af Twilio.

"Datasiloer ødelægger kundeoplevelser. Segment lader udviklere and selskaber bryde de siloer ned, så de kan bygge et komplet billede af deres kunder," lyder det i en meddelelse fra Twilios medstifter og topchef, Jeff Lawson, der fortsætter:

Kombineret med Twilios Customer Engagement Platform kan vi skabe et mere personligt, præcist og meningsfuldt engagement både i kundeservice, marketing, analytics samt salgsafdelingen. Vi er glade for at byde Segment velkommen på Twilio-holdet."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere