Den nye foldbare Magsafe Duo-oplader kan både oplade en iPhone og et Apple Watch.

Apple klar med ny serie af magnetisk tilbehør til din næste iPhone

Under navnet Magsafe har Apple nu lanceret en helt ny serie af magnetiske trådløse opladere og iPhone-cases.

Premium Kun for abonnenter
Denne Premium-artikel er normalt kun for abonnenter

Men vi har valgt at låse den op for at give dig et eksempel på den omfattende viden og de artikler, som du har adgang til som Computerworld Premium-abonnent.

Tak, lad mig læse den OK, fortæl mig mere om Premium
Magsafe.

Navnet sender sandsynliglivs et stød af nostalgi gennem mange Apple-fans, der husker det geniale magnetiske oplader-kabel til Apples gamle Macbooks.

De gamle Magsafe-opladere blev dog udfaset med introduktionen af USB-C, men nu er Magsafe-brandet tilbage.

Denne gang i form af en ny serie af magnetisk opladnings-tilbehør, der understøtter Apples iPhone 12-telefoner.

Apple løftede sløret for den nye linje af tilbehør til et virtuelt iPhone-event tirsdag aften, hvor der også blev lanceret fire nye iPhones.

Læs mere her: Apple udvider iPhone-familien: Se de mange iPhone 12 modeller her

Hurtigere trådløs opladning
Magsafe tilbehøret indeholder en ny magnetisk oplader, der kan tilsluttes bagsiden af de nye iPhone på samme måde, som det kendes fra Apple-Watch-opladeren.

Derudover blev der også præsenteret en ny trådløs oplader ved navn Magsafe Duo Charger, der både kan oplade en iPhone og et Apple Watch.

De to nye trådløse oplader kommer til at understøtte 15 watt-opladning, og dermed bliver trådløs opladning på de nye iPhones hurtigere end på hidtidige iPhones, som kun understøtter 7,5 watt.

Magsafe-opladeren vil ifølge Apple også være kompatible med ældre iPhones, som understøtter trådløs opladning via Qi-standarden.

Magnetiske covers
Udover de trådløse oplader, kommer den nye Magsafe-linje også til at indeholde en serie af magnetisk tilbehør.

Heriblandt nye iPhone-covers der takket være magneter, gør det let at klikke coveret af og på, samt et etui til betalingskort, der kan fastgøres til bagsiden af en iPhone.

Magsafe-opladeren til iPhone får en dansk pris på 349 kroner, mens kort-etuiet i læder koster 529 kroner og de nye magsafe covers i silikone får en startpris på 429 kroner.

Det nye Magsafe-udstyr er tilgængelig fra den 23. oktober.Læs også: Her er Apples helt nye billige Mini-højttaler, der skal tage kampen op med Amazon og Google


Kunne du lide, hvad du netop har læst?

Artiklen er en del af Computerworld Premium

Med Premium får du adgang til eksklusivt indhold for abonnenter

Se mere Premium indhold

Med Computerworld Premium får du

Øget indsigt i it og digitalisering. Premium klæder dig på til at træffe bedre beslutninger.

Et konkret overblik over it-markedet, nye tendenser samt konkrete råd og erfaringer fra danske beslutningstagere.

Råd og erfaringer fra danske CIO'er, analytikere og it-beslutningstagere. Samlet i 10-15 unikke artikler hver uge.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.