Adobe klar med en stribe kritiske sikkerhedsopdateringer til 10 udbredte programmer

10 udbredte Adobe-programmer har modtaget kritiske sikkerhedsopdateringer, der kommer uden for den traditionelle opdateringscyklus.

Photoshop, Illustrator og Indesign er blandt de i alt 10 Adobe-programmer, der netop har modtaget akutte og kritiske sikkerhedsopdateringer, skriver Zdnet.

Normalt udgiver Adobe på fast månedlig basis denne type patches, men de seneste sikkerhedsopdateringer kommer uden for normale opdateringscyklus.

Ifølge mediet var Adobe Illustrator det første program, der 20. oktober, modtag opdateringen, der lapper i alt syv kritiske sårbarheder.

Adobe oplyser, at der for Illustrator og Indesigns vedkommende er tale om sårbarheder knyttet til hukommelsen, der kan udnyttes til at ”eksekvere arbitrær kode."

Det er ifølge Zdnet følgende 10 programmer, der har modtaget sikkerhedsopdateringer:

- Adobe Illustrator

- Dreamweaver

- Marketo

- Animate

- After Effects

- Photoshop

- Premiere Pro

- Media Encoder

- InDesign

- Creative Clouds (desktop-appen til både Windows og Mac)


mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.