Artikel top billede

Museum: Enigma fortæller historien om it og kommunikation fra fastnet til fake news

Museet Enigma vil favne over fortid, nutid og fremtid og fortælle om kommunikationsteknologiens historie og om, hvordan den har formet vores kultur og adfærd.

Ved udgangen af 2021 slår det stærkt ombyggede museum Enigma igen dørene op for publikum.

Museet – der er arvtager til Post & Tele Museum, som indtil 2015 lå i Købmagergade i hjertet af København – nåede aldrig rigtig at åbne igen efter coronanedlukningen. Blandt andet fordi det kolliderede med ombygningsplanerne.

Men i slutningen af 2021 er ombygningen færdig, og Enigma slår igen dørene op på adressen Øster Allé 1 i København.

Hvor det gamle Post & Tele Museum undertiden kunne være en lidt støvet sag, har det nye Enigma ambition om at være et mere ambitiøst museumsprojekt.

Blandt ved at undersøge nutid og fremtid inden for emner såsom overvågning, digital dannelse og fake news.

I fire udstillings- og aktivitetsområder vil det nye Enigma således undersøge og formidle kommunikationshistorie samt se nærmere på nutid og fremtid inden for så forskellige emner som:

Kommunikation i krisetider, teknologi og innovation, computerspil og leg med teknologi.

Se mere på www.enigma.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere