Artikel top billede

Bredbåndspuljen lukker for ansøgninger til midnat: Her er alt du skal vide om bredbåndspuljen på 98,5 millioner kroner

Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i statens 98,5 millioner kroner, der er øremærket til at sikre lynhurtigt bredbånd landets udkantsområder. Computerworld giver dig her den fulde guide til, hvordan du søger, og hvor stor bredbåndspuljens virkning har været indtil videre.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på bredbåndspuljen
  • Se tallene og vurder hvorvidt bredbåndspuljen har virket
  • Læs hvorfor dansk erhvervsliv og regeringen gerne vil afskaffe puljen, mens et politisk flertal mener, ordningen skal forlænges
  • Se dækningsgrader for hurtigt bredbånd i hele landet
  • Tjek puljens størrelse og bliv klogere på, hvordan du søger om tilskud til dit bredbåndsprojekt før midnat
1.136
5:45 min
Skal din bolig, virksomhed eller dit sommerhus have tilskud til at opgradere til hurtigere bredbånd, så er det ved at være sidste chance for i år.

Ved midnat er der nemlig deadline for at søge om tilskud fra Energistyrelsens bredbåndspulje, der i 2020 er på 98,5 millioner kroner.

Og da regeringen har lagt op til at skrotte bredbåndspuljen i sit finanslovsudspil, er det måske sidste chance overhovedet for at søge om tilskud fra puljen for beboere og virksomheder i landets landzoner og sommerhusområder.

Derfor er Computerworld nu klar med en guide om alt, hvad du skal vide om bredbåndspuljen og puljens måske sidste ansøgnings- og tilskudsrunde.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter