Artikel top billede

Google Chrome patcher endnu en alvorlig nuldags-sårbarhed: Hackere i fuld gang med udnytte sikkerhedshullet

Google Chrome er klar med en ny sikkerhedsopdatering, der lukker ned for endnu en nuldags-sårbarhed, som hackere er i fuld gang med at udnytte.

Der er fundet endnu en nuldags-sårbarhed i Googles Chrome-browser.

Google har netop udgivet en sikkerhedsopdatering, der patcher 10 forskellige sårbarheder, hvor en af dem er en nuldags-sårbarhed, som i øjeblikket udnyttes i stor stil af hackere.

Det skriver ZDNet.

Nuldags-sårbarheden, kaldet CVE-2020-16009, blev opdaget af Googles Threat Analysys Group (TAG), der er selskabets sikkerhedshold, som opsporer og monitorer trusselsbilledet.

Google har endnu ikke offentliggjort sårbarheden eller hvlken gruppe, der udnytter den, fremgår det.

Det sker angiveligt for at sikre Chrome-brugerne mere tid til at installere opdateringeren og derved forhindre andre aktører i at udnytte sårbarheden.

Nuldags-sårbarheden skulle findes i V8, der er en Chrome-komponent, som håndterer JavaScript-kode.

Det er anden gang på to uger, at Google har opdaget udnyttelsen af en nuldags-sårbarhed.

20. oktober udgav Google sikkerhedsopdateringen til at patche CVE-2020-15999, der ramte Chrome-versionerne til Windows, Mac og Linux.

Buggen fandtes her i kodebiblioteket FreeType, som bruges til at rendere skriftfonte, og som er indlejret i Chrome.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere