Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Apple risikerer at mangle strøm-chips til iPhone 12

Ifølge kilder kæmper Apple med mangel på strømstyrings-chips til iPhones og andre enheder i et kvartal, der typisk skulle være et af Apples mest travle.

Apple kæmper med mangel på strømstyrings-chips i et kvartal, der ellers med lanceringen af den nye iPhone 12 var udset til at blive en af de mest travle.

Det skriver Bloomberg.

Stigende efterspørgsel efter silicium på tværs af en række produkter samt ændringer i forsyningskæden som følge af Covid-19 er ifølge kilderne de vigtigste årsager til manglen.

Kilde fortæller til Bloomberg, at det er uvist om mangel på de vigtige chips vil betyde en nedgang i udbuddet af iPhone 12 eller andre Apple-produkter.

Læs også: Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro

Strømstyrings-chips bruges til at styre opladningen af telefonen og til løbende at administrere enhedens strømforbrug.

Den centrale chip-producent hos Apple, Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., oplyste for et par måneder siden, at 5G-smartphones kræver op til 40 procent mere chip-indhold sammenlignet 4G.

Samtidig har kunder, producenter og distributører købt op af frygt for at løbe tør, lyder det.

Ind til videre forventer Apple ifølge dets hjemmeside, at iPhone 12 Pro-modeller vil lande hos amerikanske kunder i slutningen af november eller begyndelsen af december.

Læs også: Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere