Artikel top billede

TDC-topchef efter overskud på trods af kundeflugt og faldende omsætning: "Vi har været rigtig dygtige til at reducere omkostningerne"

Interview: Omsætningen hos TDC falder med mere end fem procent sammenlignet med sidste år. Alligevel lykkedes det selskabet at forhindre et større fald på bundlinjen. Det skyldes især opsplitningen af TDC, lyder det fra finansdirektør, Lasse Pilgaard.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs Lasse Pilgaards kommentarer til TDC's seneste regnskab
  • Hvorfor TDC mener, at et stagnerende resultat alligevel er godt nyt
618
3:15 min
Nedskæringer i udgifterne er årsagen til, at TDC Group kan præsentere et regnskab, der rammer samme resultat som tredje kvartal året før.

For selvom bundlinjen er den samme, så falder omsætningen hos TDC med mere end fem procent eller omkring 220 millioner kroner.

Det skyldes dog ikke, at de seneste tre måneder har været dårlige, forklarer finansdirektør i Danmarks største teleselskab, Lasse Pilgaard.

"Vores toplinje falder i det her kvartal. Det er ikke et udtryk for at vi ikke har været dygtige nok i de sidste tre måneder. Vores forretning fungerer sådan, så når vi mister kunder sidste år og i de tidligere kvartaler, så mærker vi effekten af det nu," siger finansdirektøren til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Google Analytics kan være på kant med GDPR i Danmark: Datatilsynet undersøger nu sagen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft klar med nyt lappegrej efter store problemer med januars kæmpe-patch: Udgiver lang række Windows-rettelser

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Det offentlige plages af en forsigtighedskultur, mener tidligere Just-Eat-topchef: "Vi skal tillade, at der tages flere risici i forbindelse med test af nye it-løsninger"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Berygtet botnet er lige nu den største cybertrussel: Tusindvis af danske virksomheder ramt i december

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Truende retssager, beskyldninger om sexchikane og en astronomisk topchef-løn: Sådan gik det til da Microsoft sendte chokbølger gennem spilverdenen med opkøbet af Blizzard