Artikel top billede

TDC-topchef efter overskud på trods af kundeflugt og faldende omsætning: "Vi har været rigtig dygtige til at reducere omkostningerne"

Interview: Omsætningen hos TDC falder med mere end fem procent sammenlignet med sidste år. Alligevel lykkedes det selskabet at forhindre et større fald på bundlinjen. Det skyldes især opsplitningen af TDC, lyder det fra finansdirektør, Lasse Pilgaard.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs Lasse Pilgaards kommentarer til TDC's seneste regnskab
  • Hvorfor TDC mener, at et stagnerende resultat alligevel er godt nyt
618
3:15 min
Nedskæringer i udgifterne er årsagen til, at TDC Group kan præsentere et regnskab, der rammer samme resultat som tredje kvartal året før.

For selvom bundlinjen er den samme, så falder omsætningen hos TDC med mere end fem procent eller omkring 220 millioner kroner.

Det skyldes dog ikke, at de seneste tre måneder har været dårlige, forklarer finansdirektør i Danmarks største teleselskab, Lasse Pilgaard.

"Vores toplinje falder i det her kvartal. Det er ikke et udtryk for at vi ikke har været dygtige nok i de sidste tre måneder. Vores forretning fungerer sådan, så når vi mister kunder sidste år og i de tidligere kvartaler, så mærker vi effekten af det nu," siger finansdirektøren til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.