Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

SimCorp har landet syv kontrakter med 80 procent af medarbejderne sendt hjem: "Vi vil gerne have tre mere, inden året er omme"

Interview: Den danske it-virksomhed SimCorp har landet fire nye kontrakter, mens 80 procent af selskabets medarbejdere har siddet hjemme. "Det tager bare længere tid, hvis man er vant til at mødes fysisk," vurderer topchef Klaus Holse, efter SimCorps omsætning er faldet med 14 procent.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se Klaus Holses kommentarer til det seneste regnskab
  • Læs hvorfor Klaus Holse har sendt 80 procent af sine medarbejdere hjem
  • Hvad det betyder for SimCorp at medarbejderne ikke har mulighed for at mødes fysisk med kunderne
1.160
6 min
Omsætningen for den danske it-gigant SimCorp er faldet med 14 procent i de seneste tre måneder sammenlignet med samme periode i 2019.

Alligevel er administrerende direktør, Klaus Holse, godt tilfreds med det resultat, som SimCorp torsdag kan præsentere.

"Jeg synes, vi har haft et okay kvartal og et godt kvartal på ordreindgangen. Det, at vi har kunne få fire nye kunder i butikken i tredje kvartal, synes jeg, er rigtig fint. At vi så kunne indlede fjerde kvartal med tre mere er endnu bedre. Det er syv nye kunder på fire måneder," siger Klaus Holse til Computerworld.

Optimismen skyldes i særlig grad, at SimCorp er lykkedes med at lande de nye kontrakter, mens coronakrisen har sat en stopper for selskabets almindelige arbejdsgange, forklarer Klaus Holse.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.