Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Goldman Sachs vil sælge nordjysk it-selskab i milliardhandel

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs vil sælge det fremadstormende it-selskab Trackunit, der specialiserer sig i overvågningsløsninger. Det skriver Børsen.

Amerikanske Golman Sachs lægger an til en milliardhandel ved salg af en nordjysk it-virksomhed.

Det skriver Børsen.

Siden 2015 har Goldman Sachs ejet det Aalborg-baserede it-selskab, Trackunit, men ejerskabet kan ende med snart at ophøre.

Ifølge Børsens oplysninger har Goldman sachs i samarbejde med medejeren Gro Capital ansat sin egen investeringsbank til at undersøge muligheder for et salg at selskabet.

Trackunit specialiserer sig i overvågningsløsninger i form af sensorer til eksempelvis flådestyring af byggemaskiner og andre køretøjer.

Det nordjyske selskab har oplevet massiv vækst den senere årrække. Børsen skriver, at driftsresultatet endte på 90 millioner kroner i 2019 og det ventes at stige til 100 milloner kroner i 2020.

Mediet har forsøgt at få et interview med Michael Specht Bruun, managing director og ansvarlig for Goldman Sachs aktiviteter i Norden, men han ønsker ikke at udtale sig.

"Jeg har absolut ingen kommentarer,” lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere