Artikel top billede

Goldman Sachs vil sælge nordjysk it-selskab i milliardhandel

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs vil sælge det fremadstormende it-selskab Trackunit, der specialiserer sig i overvågningsløsninger. Det skriver Børsen.

Amerikanske Golman Sachs lægger an til en milliardhandel ved salg af en nordjysk it-virksomhed.

Det skriver Børsen.

Siden 2015 har Goldman Sachs ejet det Aalborg-baserede it-selskab, Trackunit, men ejerskabet kan ende med snart at ophøre.

Ifølge Børsens oplysninger har Goldman sachs i samarbejde med medejeren Gro Capital ansat sin egen investeringsbank til at undersøge muligheder for et salg at selskabet.

Trackunit specialiserer sig i overvågningsløsninger i form af sensorer til eksempelvis flådestyring af byggemaskiner og andre køretøjer.

Det nordjyske selskab har oplevet massiv vækst den senere årrække. Børsen skriver, at driftsresultatet endte på 90 millioner kroner i 2019 og det ventes at stige til 100 milloner kroner i 2020.

Mediet har forsøgt at få et interview med Michael Specht Bruun, managing director og ansvarlig for Goldman Sachs aktiviteter i Norden, men han ønsker ikke at udtale sig.

"Jeg har absolut ingen kommentarer,” lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere