Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Goldman Sachs vil sælge nordjysk it-selskab i milliardhandel

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs vil sælge det fremadstormende it-selskab Trackunit, der specialiserer sig i overvågningsløsninger. Det skriver Børsen.

Amerikanske Golman Sachs lægger an til en milliardhandel ved salg af en nordjysk it-virksomhed.

Det skriver Børsen.

Siden 2015 har Goldman Sachs ejet det Aalborg-baserede it-selskab, Trackunit, men ejerskabet kan ende med snart at ophøre.

Ifølge Børsens oplysninger har Goldman sachs i samarbejde med medejeren Gro Capital ansat sin egen investeringsbank til at undersøge muligheder for et salg at selskabet.

Trackunit specialiserer sig i overvågningsløsninger i form af sensorer til eksempelvis flådestyring af byggemaskiner og andre køretøjer.

Det nordjyske selskab har oplevet massiv vækst den senere årrække. Børsen skriver, at driftsresultatet endte på 90 millioner kroner i 2019 og det ventes at stige til 100 milloner kroner i 2020.

Mediet har forsøgt at få et interview med Michael Specht Bruun, managing director og ansvarlig for Goldman Sachs aktiviteter i Norden, men han ønsker ikke at udtale sig.

"Jeg har absolut ingen kommentarer,” lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere