Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Nemlig.com har ansat 1.000 nye medarbejdere på et år

Online supermarkedet Nemlig.com forventer at runde 2.000 ansatte inden nytår. Dermed har selskabet ansat 1.000 nye medarbejdere på bare et enkelt år.

Mens corona-epidemien har ramt dele af dansk erhvervsliv hårdt, så er det gået anderledes positivt i bestemte brancher.

En af dem er den danske online-kæmpe Nemlig.com. For mens der er indført krav om mundbind i danske supermarkeder, så mærker selskabet en eksplosion i efterspørgslen.

Derfor fortæller selskabet nu, at man forventer at have ansat sin medarbejder nummer 2.000 allerede inden nytår. Det meddeler Nemlig.com til Computerworld.

Dermed har Nemlig.com budt mere end 1.000 nye medarbejdere velkommen i virksomheden på bare et år.

Det er kun et fåtal af danske virksomheder, der har oplevet at ansætte 1.000 medarbejdere inden for de seneste år. En af de øvrige selskaber i klubben er it-selskabet Netcompany.

Netcompany nærmer sig dog 3.000 nye medarbejdere.

Læs mere her: Netcompany er tæt på 3.000 ansatte: Voldsomt ansættelsestempo skal holde vækstmotoren kørende

Runder 2.000 ansatte til nytår

Allerede tilbage i oktober vurderede topchef i Nemlig.com Stefan Plenge, at virksomheden vill nå op på de 2.000 ansatte om en måned.

"Vi oplever en kæmpe efterspørgsel for at købe sine dagligvarer på nemlig.com, da vores kunder kan sidde hjemme og handle alt det de har behov for, hvilket skaber stor tryghed for mange mennesker," lyder det fra Stefan Plenge i en pressemeddelelse i oktober.

Alene i november måned har Nemlig.com ansat 200 nye medarbejdere.

"Alt tyder lige nu på, at den store efterspørgsel kommer til at fortsætte i flere måneder frem, og derfor vil vi med stor sandsynlighed også ansætte mange nye medarbejdere i december måned, hvilket kommer til at bringe os meget tæt på 1.000 nye medarbejdere her i 2020," lød det i oktober fra direktøren.

Væksten i selskabet er mere end fordoblet sammenlignet med forrige år fordi efterspørgslen på dagligvare online er steget så markant.

Læs også: Amazon har ansat 1.400 medarbejdere hver dag siden januar