Artikel top billede

Samsung indstillet på at opgive sine high-end smartphones: Vil satse på et andet produkt i stedet

Samsungs genredefinerede Note-serie af smartphones ryger snart på pension, skriver anerkendt medie.

Det er nogle ret unikke smartphones, der risikerer at ryge på pension, hvis den sydkoreanske tech-kæmpe Samsung trækker stikket til sine særlige Galaxy Note serie.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters melde kilder tæt på selskabet, at det vil skrinlægge netop Note-serien en gang i 2021.

Holder meldingerne stik, vil det betyde et farvel til en særlig familie af high-end produkter fra selskabet, som i 2012 egenhændigt skabte sin egen ’Phablet’-niche ved at forene en smartphone med kæmpestort display med en dedikeret pen til notestagning.

Note-dyderne vil dog leve videre i en kommende ’Galaxy S21’ topmodel, som vil gemme på en stor skærm samt en indbygget pen.

Ifølge en anden kilde, vil Samsung fokusere sin bestræbelser på sin foldbare enheder, skriver mediet.

Næste generation af Samsungs særlige ’Fold’ sammenklappelige telefoner vil også udkomme i en udgave med indbygget pen.

Samsungs forenkling af sine high-end portefølje kommer i en tid, hvor selskabet forventes at sælge færre toptelefon. Ifølge analytiker Tom Kang fra Counterpoint research vil styksalget af Samsungs Note serie falde med en femtedel i år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere