Artikel top billede

Samsung indstillet på at opgive sine high-end smartphones: Vil satse på et andet produkt i stedet

Samsungs genredefinerede Note-serie af smartphones ryger snart på pension, skriver anerkendt medie.

Det er nogle ret unikke smartphones, der risikerer at ryge på pension, hvis den sydkoreanske tech-kæmpe Samsung trækker stikket til sine særlige Galaxy Note serie.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters melde kilder tæt på selskabet, at det vil skrinlægge netop Note-serien en gang i 2021.

Holder meldingerne stik, vil det betyde et farvel til en særlig familie af high-end produkter fra selskabet, som i 2012 egenhændigt skabte sin egen ’Phablet’-niche ved at forene en smartphone med kæmpestort display med en dedikeret pen til notestagning.

Note-dyderne vil dog leve videre i en kommende ’Galaxy S21’ topmodel, som vil gemme på en stor skærm samt en indbygget pen.

Ifølge en anden kilde, vil Samsung fokusere sin bestræbelser på sin foldbare enheder, skriver mediet.

Næste generation af Samsungs særlige ’Fold’ sammenklappelige telefoner vil også udkomme i en udgave med indbygget pen.

Samsungs forenkling af sine high-end portefølje kommer i en tid, hvor selskabet forventes at sælge færre toptelefon. Ifølge analytiker Tom Kang fra Counterpoint research vil styksalget af Samsungs Note serie falde med en femtedel i år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere