Artikel top billede

Populær navigations-app får fremtrædende plads i Apple CarPlay

Nu kan du få den populære Waze-app at se direkte fra CarPlay-infotainments skærmens oversigtspanel.

Når der køres og navigeres, skal hænderne nødigt slippes fra rattet, mens øjnene altid bør være rettet mod vejen.

Derfor er det en væsentlig opdatering, som den populære navigations-app Waze får sig, når den nu kan spille sammen med oversigtsmenuen Apples infotainment-system CarPlay.

I stedet for at skulle trykke sig igennem interfacet for at spole frem i musikken, kan både Waze-app’en og ens favorit streaming-app nu figurere på samme skærm.

På den vis, gør Waze det nu nemmere og mere sikkert at bruge app’en under køreturen.

Funktionen har eksisteret som betaversion igennem den seneste måned, skriver netmediet Macrumors.

For at benytte CarPlay-oversigten, skal ens bil understøtte CarPlay mens den tilknyttede iPhone skal køre med iOS version 13.4 eller nyere.

Med opdateringen af Waze-app’en følger også nye features, såsom en bane-oversigt, så der eksempelvis kan flettes ind i den rette kørebane forud for en afkørsel.

App’en ejes af Google og deler kortteknologi med søgegiganten.

Waze markerer sig ved at dele crowd-sourcede oplysninger, såsom kommende vejarbejde eller fartkontroller brugerne imellem.

Læs også: Det tog fire timer og en hjernetransplantation at få skudt min bil fra 2015 ind i det nye årti
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere