Her er 10 dugfriske udvikler-job, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter et nyt udvikler-job? Så har vi fundet en nye muligheder til dig hos spændende virksomheder som BEC, TV 2 og Siemens Gamesa

Er du udvikler, og er du åben for nye jobmuligheder? Så er ugens jobliste helt sikkert noget for dig.

I denne uge har vi fundet en række udvikler job hos blandt andet BEC, DR og TV2.

Vi har i øvrigt godt 300 spændende it-jobs netop nu, så der er helt sikkert noget der matcher dine ønsker.

Senior business developer AML til BEC
Would you like to be part of BEC’s Anti Money Laundering (AML) initiate? BEC has a clear strategy for a significant strengthening of solutions within the AML area.

We are looking for a new colleague who has experience with the Financial sector, preferable within the KYC and AML area.

Søg jobbet her

Senior Java developer til BEC
Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you.

We are looking for a Senior Java Developer to drive and secure that we follow the new technical paths for Java and API development, which are key areas within our strategy.

Søg jobbet her


Drupal-udvikler til Superego
Har du erfaring med udvikling af webløsninger i Drupal? Så er du måske vores næste udvikler!

Der er fart på hos Superego, og vi har brug for flere superkræfter i vores udviklerteam.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, for det er dine kompetencer inden for Drupal- og webudvikling, vi gerne vil ha' fingre i.

Søg jobbet her

Erfaren frontend softwareudvikler, Teamlead til Alinea
Er du en dygtig, passioneret og kreativ webudvikler med appetit på den nyeste teknologi, der vil være med til at gøre en positiv forskel for Danmarks fremtid, så har du muligheden for at blive en del af Danmarks førende leverandør af læremidler til den danske folkeskole.

Søg jobbet her

Android-udvikler til TV2
Vil du være med til at præge udviklingen af nogle af Danmarks mest anvendte apps inden for nyheder, vejr, sport og video?

Til vores digitale app-udviklingsafdeling i Odense søger TV 2 en Android-udvikler, der skal indgå i et tværfagligt team, som består af både product owners, app-udviklere, designere, UX-specialister og QA.

Søg jobbet her

Senior backend developer til Smartpage
Brænder du for backend-udvikling og er du fortrolig med integrationer, C# og SQL?

Så har Smartpage en unik mulighed til dig. Som senior backend developer hos os, kommer du til at spille en central rolle i at udvikle kundernes løsninger.

Din primære arbejdsopgave vil være at udvikle e-handelsløsninger i Dynamicweb.

Søg jobbet herSQL Developer til Siemens Gamesa Renewable Energy
For our data and controlling team in the service business unit, we are looking for a talented SQL developer looking to drive continuous improvement activities and development of our financial controlling products internally.

Søg jobbet her

Softwareudviklere til EPICO NextGen
Hos EPICO NextGen søger vi it-talenter, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1.

Du vil komme til at arbejde som it-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Søg jobbet her

Softwareudvikler til V. Guldman
Vi søger en softwareudvikler udviklingen af it-arkitekturen, herunder platforme, webapplikationer og øvrige muligheder, som sikrer innovative softwareløsninger i vores state-of-the-art løfte- og forflytningssystemer og forretningsapplikationer.

Søg jobbet her

Frontend Developer til Trackman A/S
Do you want to combine your professional creativity with your passion for sport and technology? We are looking for a ReactJS experienced frontend developer with a solid track record of successful development projects. We need a passionate and structured profile to help develop all marketing related digital projects.

Søg jobbet herFlere artikler om Job & Karriere

Gå foråret i møde med et nyt it-job: Her er et hav spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Få forårsrengjort dit cv, så du kan give din karriere et friskt pust med en af disse ledige stillinger.

Det vrimler med nye it-job: Her er ni BI-stillinger som er ledige nu
Få overblik over dine jobmuligheder: Så mange it-stillinger er ledige inden for netop dit område
Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge i 2021
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge i din juleferie

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Commentor-topchef ser stort rekrutteringspotentiale i Syddanmark: Åbner nyt kontor i Vejle
Interview: Hos Commentor er medarbejderskaren vokset med 43 procent under corona. Men der er behov for endnu flere it-folk, lyder det fra direktør Michael Hove, der netop har åbnet nyt kontor i Vejle. Han ser nemlig solide rekrutterings-muligheder i Syddanmark.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.