BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

Ny trusselsvurdering: Den finansielle sektor i Danmark vil blive ramt af cyberspionage inden for to år

Forsvarsenheden Center for Cybersikkerhed advarer i en ny trusselsvurdering den finansielle sektor om potentelle cybertrusler lige om hjørnet. Læs centerets pointer om, hvordan man garderer sig mod hackerne.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor Center for Cybersikkerhed mener, at finassektoren er sikkerhedmæssigt udsat.
  • Læs CFCSs råd til virksomheder, der vil undgå at blive hacket.
316
1:45 min
I en ny trusselsvurdering kigger Forsvarets Efterretningstjenestes underenhed Center for Cybersikkerhed (CFCS) på de trusler, der har været synlige over det seneste år. Og så ser centeret frem i tiden, hvor meldingen ikke er til at tage fejl af.

CFCS vurderer, at truslen fra cyberspionage mod den finansielle sektor er høj.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliarder kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.