Ditte Vinterberg Weng

Journalist for cybersikkerhed

E-Mail

diwe@cw.dk

Telefon

3147 3804

Jeg skriver om it-sikkerhed herunder hackerangreb på danske virksomheder, sikkerhedsfirmaer og trends inden for it-sikkerhed.

Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense.

Tidligere har jeg arbejdet som journalist for Berlingske, hvor jeg også har været som journalistpraktikant.

Du kan også kontakte mig på min krypterede mail diweng@protonmail.com med tips eller andre informationer.

Alle henvendelser forbliver fortrolige og anonyme, indtil vi har aftalt andet.
520 artikler på Computerworld

Ditte Vinterberg Weng

Hackergruppen REvil er lukket ned: Men vi kan forvente at hackerne dukker op igen

FBI har netop lukket dem ned, men det er ikke det sidste vi kommer til at se til hackergruppen REvil, mener cybersikkerhedseksperten Peter Kruse.

25. oktober 2021 kl. 10.58 | læs »

Dansk cybersikkerhedsekspert: Sådan har FBI ramt REvil med deres egen medicin

FBI har i samarbejde med internationale myndigheder hacket hackergruppen REvil, der nu er væk fra det digitale landkort. Den danske cybersikkerhedsekspert Peter Kruse fortæller her, hvordan aktionen gik til.

22. oktober 2021 kl. 14.50 | læs »

It-rigmanden Eugene Kaspersky tilbringer to tredjedele af sin tilværelse på rejse: "Den hvide verden i Sibirien er fantastisk"

Interview: Sne, kulde og hårdt terræn er en del af opskriften på at få direktøren for den globale sikkerhedsvirksomhed Kaspersky til at slappe rigtigt af. Men én ting ved rejserne har ændret sig med alderen for Eugene Kaspersky.

19. oktober 2021 kl. 13.00 | læs »

Svært at finde it-medarbejdere? Her er hvad it-professionelle går mest op i når de vælger arbejdsplads

Disse 10 faktorer afgør, hvor it-professionelle søger deres næste ansættelse.

18. oktober 2021 kl. 13.15 | læs »

Her er Center for Cybersikkerheds seks trin til et grundlæggende cyberforsvar: Sådan gør du

Center for Cybersikkerhed har netop offentliggjort en opdateret udgave af sin seks-trins-vejledning om grundlæggende cybersikkerhedsforsvar for virksomheder og myndigheder. Find hele vejledningen her.

15. oktober 2021 kl. 15.03 | læs »

Disse selskaber vil de danske it-folk helst arbejde for: Google mister førstepladsen for første gang i 10 år - se listen her

Søgemaskine-giganten Google må for første gang i 10 år vige sin førsteplads som Danmarks foretrukne arbejdsplads for it-professionelle. Årets nummer ét har sine rødder i Billunds muld. Se hele listen her.

15. oktober 2021 kl. 10.55 | læs »

Microsoft lukker LinkedIn ned i Kina - vil udvikle ny lokal version uden sociale opslag

Efter politiske stramninger kaster Microsoft nu håndklædet i ringen, og lukker erhvervs-platformen LinkedIn ned i Kina. Men med visionen om, at et nyt erhvervsmedie vil genopstå i landet i en mere lokalt tilpasset form.

15. oktober 2021 kl. 08.39 | læs »

København på førstepladsen som verdens smarteste by

København får tildelt en førsteplads i en ny undersøgelse, der fastlægger hvilke byer i verden, der er de smarteste, mest bæredygtige og levedygtige i deres anvendelse af teknologi for deres borgere.

15. oktober 2021 kl. 07.40 | læs »

Morgen-briefing: Tre ud af fire it-ansvarlige kæmper stadig med sikkerheden i en verden af hjemmearbejde / Digitaliseringsstyrelsen åbner for offentligheden på kulturnatten / Robotter skal gøre supermarkeder lige så klinisk rene som hospitaler

Tre ud af fire it-ansvarlige kæmper stadig med sikkerheden i en verden af hjemmearbejde. Digitaliseringsstyrelsen åbner for offentligheden på kulturnatten. Robotter skal gøre supermarkeder lige så klinisk rene som hospitaler. Danske Bank knytter Apple Pay til Dankortet.

15. oktober 2021 kl. 06.38 | læs »

Hvor hårdt har kæmpe Azure-nedbrud ramt de danske kunder - og gik Azure ned på grund af et angreb? Microsoft Danmark vil ikke svare

Microsoft her "ikke yderligere at tilføje" af informationer til de tusindvis af brugere, der onsdag oplevede problemer med Microsofts Azure-tjeneste grundet et seks timer langt nedbrud. Se Microsofts svar til Computerworld her.

14. oktober 2021 kl. 15.22 | læs »