Artikel top billede

Kræs til ørerne: Her er de hovedtelefoner som Computerworld ville købe

Udvalget er bredt og varieret, og der er gode og mindre gode handler at gøre sig blandt markedets hovedtelefoner. Find rundt i headset-junglen med Computerworld som vejviser.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Computerworlds guide til årets bedst headset-tilbud
762
4 min
Det er fortsat ikke let at finde rundt i junglen af headsets og hovedtelefoner, som markedet har at byde på.

Mængden af funktioner og features, der efterhånden er spækket ind i enhederne, er enorm, mens de musikalske og lydmæssige dyder bliver større og større.

Vil du undgå besværet med at navigere i junglen, kan du i stedet se på de modeller, som Computerworld-redaktionen selv ville vælge i de forskellige prislag, som markedet spænder over.

Se også: Apples frække prissætning af hundedyre hovedtelefoner får konsekvenser – musikelskerne kommer til at betale

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter køb af to danske selskaber på tre måneder: Her er planen for belgisk ERP-kæmpe i Danmark

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM Danmarks indtjening styrtdykker: Lander nyt million-underskud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Fremadstormende belgisk Dynamics-selskab på indtog i Danmark: Overtager Bredana Solutions i andet stor-opkøb på blot tre måneder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder


Premium
Efter køb af to danske selskaber på tre måneder: Her er planen for belgisk ERP-kæmpe i Danmark
Interview: 9altitudes er i fuld gang med at købe sig ind på det danske marked, hvor koncernen kan blive en stadig større konkurrent til etablerede it-huse som Columbus, CGI og DXC. Samtidig har den belgiske koncern ambitioner om at etablere sig som et stort europæisk it-selskab.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.