TOPNYHED:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Jyske Banks it-afdeling har skåret knap hver femte it-lederstilling fra i agil omstilling: "Vi tænker vores squads som en virksomhed i virksomheden"

Antallet af mellemledere er skåret fra 50 til 15 i Jyske Banks it-afdeling. Det sker som et led i en agil-omstilling, som skal mindske afstanden mellem medarbejdere og topledelsen i banken.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvordan Jyske Bank har grebet det agile setup an
  • Hvad det betyder at leverancen er blevet sat op
  • Læs hvorfor forretningsdirektør i Jyske Bank har nedlagt knap hver femte lederstilling
1.101
5:30 min
Danmarks næststørste bank, Jyske Bank, har kastet sin it-afdeling ind i en agil-omstilling.

Jyske Banks it-organisationen består af omkring 500 medarbejdere, som i dag alle sammen er blevet omfattet af det nye agile setup.

Det betyder blandt andet, at de tidligere 50 fuldtidsledere i it-afdelingen er blevet barberet ned til bare 15.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.