Artikel top billede

Danske virksomheder har sparet penge i stor stil med outsourcing - nu jagter de it-kompetencer efter samme opskrift

It-outsourcing 2020: Hvor virksomheder tidligere outsourcede for at opnå besparelser, har en ny bølge i dag overtaget. Nu handler det om at få adgang til knappe it-ressourcer. Det viser en undersøgelse foretaget af Computerworld og outsourcing-ekspert Jens Brinksten.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor danske virksomheder vælger at outsource it-områder
  • Indsigt i resultaterne fra stor undersøgelse om it-outsourcing
  • Sådan vurderer outsourcingekspert Jens Brinksten outsourcing-markedet netop nu
735
3:45 min
Mangel på it-kompetencer og -ressourcer er de overvejende årsager til, at danske virksomheder i disse år i stor stil outsourcer forskellige dele af it-afdelingen væk.

Det viser Computerworlds store undersøgelse om it-outsourcing, der er gennemført i samarbejde med outsourcing-ekspert Jens Brinksten.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.