Artikel top billede

3 tænder for 5G-signalet i København og Roskilde

Teleselskabet 3 er nu klar til at tænde for 5G-signalet. I første omgang blive det kunder fra København og Roskilde, der vil drage fordel af de hurtige forbindelser, mens udrulningen fortsætter i resten af landet.

Teleselskabet 3 sætter strøm til 5G-signalet.

I første omgang er det kunder fra København og Roskilde, der vil mærke effekten af netværket først.

Efter dagens tænding af 5G-signalet fortsætter 3 med udrulningen i resten af landet, der forventes at være dækket i sommeren 2022.

Det skriver 3 i en pressmeddelelse.

Mere end 1 million kunder hos 3, 3Business og OiSTER er kan benytte det nye 5G-netværk, mens det bliver bygget, lyder det.

”I dag er en stor dag hos 3, fordi det altid er spændende at lancere ny teknologi. Der kommer dog til at gå noget tid, før 5G gør en mærkbar forskel i alle kundernes hverdag. Dels fordi vi stadig venter på de lynhurtige 5G-frekvenser, og dels fordi udrulningen i netværket tager tid," siger Morten Christiansen, dansk CEO for 3, der fortsætter:

"Men vi synes, at kunderne skal have mulighed for at komme med på rejsen, mens vi bygger rumraketten. Derfor har vi gjort stort set alle abonnementer 5G-klar, så kunderne kan hoppe ombord og prøve det, når 5G kommer til deres lokalområde, hvis de har en 5G-telefon fra 3.”

14 forskellige smartphone-modeller er klar til at hoppe på 3's 5G-net.
IT-JOB

Lif Lægemiddelindustriforeningen

IT Operations Specialist

Banking Circle

Senior Data Engineer

Landbrug & Fødevarer

IT-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere