Artikel top billede

Cyberkriminelle kan score formuer med smart metode: Sådan spotter du om du er ramt af BEC (business email compromise)

Har du dobbelttjekket den faktura, du har betalt fra din virksomhed? It-svindlere tjener kassen på faktura-bedrageri. Se her hvordan du spotter en falsk faktura.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvordan du spotter en falsk faktura.
473
2:30 min
Du er ved at korrespondere med din forretningsforbindelse. Men pludselig bliver du koblet af din mailkonto.

Du opdager måske ikke noget lige med det første. Men samtalen fortsætter – bare uden dig. En anden har sat sig ved tasterne på dine vegne.

Vedkommende flytter måske ovenikøbet samtalen over på en ny mail, som til forveksling ligner din. Det gør det endnu svære at opspore den cyberkriminelle.

Den it-kriminelle har held til at få din forretningsforbindelse til at betale en faktura, på bekostning af tilliden til din virksomhed.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.