Artikel top billede

Streaming: Afsked med skallesmækkende vikinger på HBO

Sidste afsnit af Vikings efterlod én af Ragnars sønner døende på slagmarken, og der har han ligget siden februar. Overlever han? Det afsløres 30. december hvor de sidste 10 afsnit af den fænomenalt underholdende serie får premiere

Da Vikings fik premiere på HBO i 2013, gjorde mange sig muntre over, at Ragnar & Co. holdt hof i Kattegat – hvilket i den virkelige verden ville have givet dem fugtige fødder.

Dertil kom så mange andre beviseligt faktuelle unøjagtigheder, at selv overbærende historikere fik migræne af at holde rede på dem.

Men dels er historierne om vores stolte og skallesmækkende forfædre jo i forvejen så propfyldt med gisninger, vilde overdrivelser og halve sandheder, at nogle stykker fra eller til næppe gør den store forskel.

Dels er Vikings jo bare sat i verden for at underholde, og dét har den gjort så rigeligt.

Serien er kun blevet mere og mere populær med tiden, og efter afslutningen på Game of Thrones blev den hurtigt den mest sete serie på HBO Nordic.

Men nu er det ved at være slut. 30. december lukker HBO Nordic op for de allersidste ti afsnit i det, der betegnes sæson 6B.

Her slås Ragnars sønner videre (undertiden med hinanden), begiver sig mod vest fra Island, fortsætter med at kolonisere England, turer rundt i Rusland og en enkelt overlever måske eller måske ikke det drabelige sværdhug, han fik helt tilbage i februar, da første halvdel af sæsonen sluttede.

Der er mange ting, vi endnu ikke ved og mange konflikter, der endnu er afsluttede. Men det er et kvalificeret gæt, at flere lukkes med sværdhug og kaskader af blod.

Titel: Vikings, sæson 6B. Kan streames på HBO Nordic (alle afsnit får premiere 30. december)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.