Foto: Unsplash

Her er 10 spændende it-job, som du kan søge i din juleferie

Udnyt ferietiden til at søge et nyt job. Vi har fundet 10 aktuelle it-stillinger, som er ledige i øjeblikket

Det vælter ind med interessante it-job og lige nu, og hos it-jobbank er der over 370 spændende stillinger, som du kan søge i juleferien.

Vi har fundet 10 friske stillinger til dig hos blandt andet SDC, Norlys og Energinet.

Se dem herunder.

AML Business Consultant til SDC
Vores kunder efterspørger hjælp på AML-området. Derfor søger Banking Services (del af Digital Self-Service Solutions, Communications og Banking Services) en ny stærk ressource til at være med til at videreudvikle AML Services. Vi er i etableringsfasen, og de første pilotcases er klar til implementering.

Søg jobbet her

Erfaren it-projektleder til Region Sjælland
Er du klar til nye spændende udfordringer og brænder du for projektledelse samt for at skabe løsninger, der gør en forskel?

Hvis du samtidig har erfaringen, ambitionerne og drivet, så er du måske vores nye it-projektleder til vores NASA-program, som regionens ERP-system Oracle EBS, er en del af.

Søg jobbet her

Azure-konsulent med stor viden om Windows Virtual Desktop til Koncern IT hos Københavns Kommune
Er du ekspert i Windows Virtual Desktop (WVD)?

Trives du med komplekse it-installationer, og har du lyst til og mod på at være med til at udvikle og drifte en af Danmarks største it-arbejdspladser?

Søg jobbet her

Forretningskonsulent/Product Owner til NEM Forsikring
Vi søger en kollega, som brænder for digitalisering og kan hjælpe os med at videreudvikle vores kernesystem Inpas, så det også fremadrettet kan understøtte vores forretning og digitaliseringsønsker.

Søg jobbet her

Fem IT-projektledere til 2-årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse til Andel Holding A/S
Som it-projektleder hos Andel Holding står du i spidsen og lægger slagplanen for de mange projekter, som dækker en lang række af teknologier.

Det er dig, der bliver den røde tråd imellem de relevante afdelinger, vores udviklere og andre interessenter, og du faciliterer og planlægger it-delen af projekterne fra analyse og behovsafdækning til test og implementering.

Søg jobbet her

IT Solutions Architect med bred teknisk erfaring til Norlys Holding A/S
Hvis du særligt brænder for at være med til at tegne de overordnede tekniske streger og være bindeled mellem projekt/udviklingsafdelingen og teknikerne, så kan denne nyoprettede stilling hos Norlys i afdelingen for infrastruktur være noget for dig.

Søg jobbet her

To netværksspecialister til HOFOR
Vi har løftet barren it-sikkerhedsmæssigt på SRO-området, og vi vil gerne udbygge dette yderligere i de kommende år. Som direkte konsekvens heraf søger vi til nyoprettede stillinger to netværksspecialister, som får en nøglerolle ved at binde netværksinfrastrukturen sammen på tværs af HOFOR.

Søg jobbet her

Systemudvikler til Sol og Strand Feriehusudlejning
Kan du trylle med .NET og C# og tør du udfordre status quo? Vil du sætte dit præg på systemudvikling og være en del af Sol og Strands spændende transformation med fokus på innovation, nærhed og excellente gæsteoplevelser? Så har vi jobbet til dig.

Søg jobbet her

Senior Java-udviklere til Capgemini Danmark
Vi søger erfarne full-stack Java-udviklere til Bookplan-teamet, som vil være med at udvikle verdens førende planlægnings- og bookingløsning til hospitaler.

På Bookplan vil du blive udfordret, og din indsats får stor betydning for patienter, læger og sygeplejersker på 3 ud 5 af landets hospitaler.

Søg jobbet her

Erfaren proceskonsulent til Energinet
Vær med til at sikre succesen i Energinet Forretningsservice. Hvis du har stærke kompetencer og erfaring som proceskonsulent og facilitator - og er vant til at arbejde med agile arbejdsmetoder, så er du måske vores nye kollega. Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål.

Søg jobbet her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.”Flere artikler om Job & Karriere

Gå foråret i møde med et nyt it-job: Her er et hav spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Få forårsrengjort dit cv, så du kan give din karriere et friskt pust med en af disse ledige stillinger.

Det vrimler med nye it-job: Her er ni BI-stillinger som er ledige nu
Få overblik over dine jobmuligheder: Så mange it-stillinger er ledige inden for netop dit område
Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge i 2021
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge i din juleferie

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"
Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.