Artikel top billede

Foto: Unsplash

Her er 10 spændende it-job, som du kan søge i din juleferie

Udnyt ferietiden til at søge et nyt job. Vi har fundet 10 aktuelle it-stillinger, som er ledige i øjeblikket

Det vælter ind med interessante it-job og lige nu, og hos it-jobbank er der over 370 spændende stillinger, som du kan søge i juleferien.

Vi har fundet 10 friske stillinger til dig hos blandt andet SDC, Norlys og Energinet.

Se dem herunder.

AML Business Consultant til SDC

Vores kunder efterspørger hjælp på AML-området. Derfor søger Banking Services (del af Digital Self-Service Solutions, Communications og Banking Services) en ny stærk ressource til at være med til at videreudvikle AML Services. Vi er i etableringsfasen, og de første pilotcases er klar til implementering.

Søg jobbet her

Erfaren it-projektleder til Region Sjælland

Er du klar til nye spændende udfordringer og brænder du for projektledelse samt for at skabe løsninger, der gør en forskel?

Hvis du samtidig har erfaringen, ambitionerne og drivet, så er du måske vores nye it-projektleder til vores NASA-program, som regionens ERP-system Oracle EBS, er en del af.

Søg jobbet her

Azure-konsulent med stor viden om Windows Virtual Desktop til Koncern IT hos Københavns Kommune

Er du ekspert i Windows Virtual Desktop (WVD)?

Trives du med komplekse it-installationer, og har du lyst til og mod på at være med til at udvikle og drifte en af Danmarks største it-arbejdspladser?

Søg jobbet her

Forretningskonsulent/Product Owner til NEM Forsikring

Vi søger en kollega, som brænder for digitalisering og kan hjælpe os med at videreudvikle vores kernesystem Inpas, så det også fremadrettet kan understøtte vores forretning og digitaliseringsønsker.

Søg jobbet her

Fem IT-projektledere til 2-årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse til Andel Holding A/S

Som it-projektleder hos Andel Holding står du i spidsen og lægger slagplanen for de mange projekter, som dækker en lang række af teknologier.

Det er dig, der bliver den røde tråd imellem de relevante afdelinger, vores udviklere og andre interessenter, og du faciliterer og planlægger it-delen af projekterne fra analyse og behovsafdækning til test og implementering.

Søg jobbet her

IT Solutions Architect med bred teknisk erfaring til Norlys Holding A/S

Hvis du særligt brænder for at være med til at tegne de overordnede tekniske streger og være bindeled mellem projekt/udviklingsafdelingen og teknikerne, så kan denne nyoprettede stilling hos Norlys i afdelingen for infrastruktur være noget for dig.

Søg jobbet her

To netværksspecialister til HOFOR

Vi har løftet barren it-sikkerhedsmæssigt på SRO-området, og vi vil gerne udbygge dette yderligere i de kommende år. Som direkte konsekvens heraf søger vi til nyoprettede stillinger to netværksspecialister, som får en nøglerolle ved at binde netværksinfrastrukturen sammen på tværs af HOFOR.

Søg jobbet her

Systemudvikler til Sol og Strand Feriehusudlejning

Kan du trylle med .NET og C# og tør du udfordre status quo? Vil du sætte dit præg på systemudvikling og være en del af Sol og Strands spændende transformation med fokus på innovation, nærhed og excellente gæsteoplevelser? Så har vi jobbet til dig.

Søg jobbet her

Senior Java-udviklere til Capgemini Danmark

Vi søger erfarne full-stack Java-udviklere til Bookplan-teamet, som vil være med at udvikle verdens førende planlægnings- og bookingløsning til hospitaler.

På Bookplan vil du blive udfordret, og din indsats får stor betydning for patienter, læger og sygeplejersker på 3 ud 5 af landets hospitaler.

Søg jobbet her

Erfaren proceskonsulent til Energinet

Vær med til at sikre succesen i Energinet Forretningsservice. Hvis du har stærke kompetencer og erfaring som proceskonsulent og facilitator - og er vant til at arbejde med agile arbejdsmetoder, så er du måske vores nye kollega. Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål.

Søg jobbet her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.”Flere artikler om Job & Karriere

Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et job i en hemmelig tjeneste, så læs med her, hvor vi har fundet i alt 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu.

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 devops-stillinger som du kan søge nu
Er du fullstack-udvikler? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Brug juleferien på finde dit nye drømmejob: Her er 10 support-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu