Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Apple afviste salgstilbud fra Elon Musk: Ville ikke høre om at købe Tesla

Elon Musk overvejede at skille sig af med Tesla, mens der blev døjet med at fremstille Model 3 elbilen. Apple skulle angiveligt have været køberen, beretter Tesla-chefen.

Noget kan tyde på, at Apples verserende elbilsplaner, har fået Tesla-chef Elon Musk til at dele noget hidtil ukendt Tesla-historie på det sociale nyhedsmedie Twitter.

Her fortæller iværksætteren hvordan han i Teslas drøjeste dage overvejede at sælge forretningen til Apple. Det tilbud blev dog pure afvist, uden så meget som et svar fra Apples administrerende direktør Tim Cook.

”Under de mørkeste dage i Model 3 programmet, kontaktede jeg Tim Cook, for at høre om muligheden for, at Apple vil opkøbe Tesla (for en tiendedel af værdien i dag. Han nægtede at mødes,” lyder beretningen fra Elon Musk.

Ud fra Elons værdifastsættelse, har Tesla-chefens salgstilbud fundet sted imellem foråret 2017 og vinteren 2019 eller omkring efteråret 2019.

I dag er Teslas markedsværdi eksploderet til 650 milliarder amerikanske dollar, svarende til næsten 4.000 milliarder kroner og omtrent 2,5 gange mere end klodens største etablerede bilproducent, Toyota.

Læs også: Her er Apples elbil-planer - arbejder på banebrydende batteri-teknologi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere