Artikel top billede

Skuffende debut for Apples mini-mobil – Overhales af de dyrere modeller

Apples dyreste iPhones er efterårets helt store sællerter, mens den billige og fikse iPhone 12 mini leverer skuffende salgstal.

Da Apple løftede sløret for iPhone 12 mini, pustede selskabet liv i en kategori, som længe havde set dødsdømt ud: De små fikse toptelefoner.

Selvom Apple nu synes at have et marked for sig selv, viser de første salgstal, at interessen efter den fikse iPhone 12 mini er begrænset.

Alt imens at den regulære iPhone 12 og iPhone 12 Pro samt den store iPhone 12 Pro Max mønstrer nogle særdeles stærke salgstal, halter iPhone 12 mini langt efter, viser en ny markedsopgørelse fra det amerikanske analyseinstitut Consumer Intelligence Research Partner (CIRP).

Det skriver netmediet 9to5mac.

For den samlede iPhone 12 kollektion, har salget buldret derudaf, ved at tegne sig for hele 76 procent af Apples styksalg i årets sidste kvartal. Til sammenligning opnåede iPhone 11 kollektion blot 69 procent af det samlede iPhone-salg i samme periode året før.

iPhone 12 mini blev i særdeleshed den mindst populære variant til trods for, at den er den billigste model i hele iPhone 12 familien. Kun seks procent af Apples styksalg bestod af iPhone 12 mini – et tal der blegner i forhold til de 27 procent som den større iPhone 12 mønstrede.

iPhone 12 Pro og den kæmpemæssige iPhone 12 Pro Max fik samlet set tiltrukket 40 procent af det samlede salg, fordelt ligeligt mellem de to modeller.

Medvinden for Apples nye enheder, får virksomheden til at skrue op for produktionen i 2021 efter at efterspørgslen efter særligt iPhone 12 og 12 Pro har vist sig at været uventet stor, lyder det.

Læs også: Apple vil øge iPhone-produktionen med 30 procent i 2021




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere