Artikel top billede

Apple vil øge iPhone-produktionen med 30 procent i 2021

Med en stigende efterspørgsel på Apples nye telefoner, planlægger selskabet at øge iPhone-produktionen med 30 procent i første halvår af 2021.

Apple vil øge produktionen af iPhones med 30 procent i første halvår af 2021.

Fra januar til juni vil Apple op og ramme 96 millioner iPhones.

Nyheden fik selskabets aktie til at stige med godt fem procent i gårsdagens handel på den amerikanske børs.

Det skriver CNBC.

Apple sigter nu efter, at producerer 230 millioner iPhones samlet set i 2021. Det er 20 procent mere end i år. Modellerne, der vil løbe over produktionsbåndet, tæller den nye 5G-kompatible iPhone 12, iPhone 11 og iPhone SE.

Læs også: iPhone-fabrik hærget af hundredvis af indiske arbejdere: Klager over ubetalt løn

Mediet skriver, at efterspørgslen på iPhone 12 Pro og iPhone 12 har vist sig at være større end ventet. Samtidig lyder det, at efterspørgslen på den nye iPhone 12 mini har været træg.

En række analytikere regner med, at 20 procent af iPhone-brugerne, der vil opgradere deres telefon i det kommende år, vil komme fra Kina.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere