Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Bestseller-milliardær drejer nøglen om på danske Lix Technologies - lukker og slukker

Studieplatformen Lix Technologies lukker og slukker, efter det er kikset at få tiltrukket nok indhold til platformen, der skulle have været en slags Spotify for studiebøger.

Det er slut med den danske studieplatform Lix Technologies, der ellers var udset til at blive en slags Spotify for undervisningsmateriale til studerende, der via et enkelt abonnement skulle kunne tilgå større mængder af materiale.

Sådan lyder det fra Lise Kaae, direktør i Bestseller-koncernen Heartland, som ejer Lix Technologies.

“Selskabet er under afvikling. Som det tidligere er meldt ud, så lykkedes det ikke at få tilstrækkeligt med brugere og indhold fra forlag på platformen, hvorfor det blev besluttet af lukke ned,” skriver hun i en mail til Finans.

Bestseller-milliardær Anders Holch Poulsen overtog i maj i fjor aktiemajoriteten i selskabet, som han i første omgang investerede i i 2017. Han har flere gange siden tilført ny kapital.

Fra maj har han siddet på 81 procent af aktierne i selskabet, der blev stiftet af Camilla Hessellun Lastein.

Pengene er imidlertid fosset ud af selskabet, der ifølge Finans i de seneste seks regnskaber har tabt samlet set 65 millioner kroner. Alene i 2019 tabte selskabet 21,6 millioner kroner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.