Artikel top billede

Fynsk it-sikkerhedsfirma får trecifret millionindsprøjtning fra amerikansk investor

Den fynske it-sikkerhedsvirksomhed Cybots har fået en million-indsprøjtning af de helt store, der i samme ombæring har tidobblet virksomhedens værdi.

Fynske Cybot har fået en trecifret million-indsprøjtning af den amerikanske vækstinvestor FI Partners.

Derved bliver FI Parners den primære ejer af cybersikkerheds-virksomheden.

Det skriver Børsen.

Cybots stifter og administrerende direktør, Daniel Johansen, fortæller til avisen, at han mener, at den store investering er et tegn på, at FI Partners betragter Cybot som en virksomhed med potentiale til at indtage det globale marked.

Virksomheden, der for tre år siden lancerede løsningen Cookiebot, der beskytter personlige data på internettet, fortæller, at omsætningen nærmer sig et trecifret millionbeløb.

Den store investering værdisætter således Cybot over ti gange så meget som den nuværende omsætning.

Ifølge ham er der tale om en faktor ti-investering i forhold til omsætningen. En omsætning, der ifølge virksomheden nærmer sig et trecifret millionbeløb.

“Det siger noget om betydningen af den løsning, som Cybot har skabt på e-privacy området, og er også en klar indikation af det fremtidspotentiale, virksomheden rummer,” siger managing partner Anders W. Eriknauer.

Databeskyttelsesloven trådte i kraft den 25. maj 2018 her hjemme, og siden da har over 18.000 anmeldinger af databrud ramt Datatilsynets skrivebord.

Cybots nye ejere vil sammen med stifteren nå ud til de mere end 500 millioner hjemmesider, der ifølge Daniel Johannsen har brug for databeskyttelsesfunktionen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere