Fynsk it-sikkerhedsfirma får trecifret millionindsprøjtning fra amerikansk investor

Den fynske it-sikkerhedsvirksomhed Cybots har fået en million-indsprøjtning af de helt store, der i samme ombæring har tidobblet virksomhedens værdi.

Fynske Cybot har fået en trecifret million-indsprøjtning af den amerikanske vækstinvestor FI Partners.

Derved bliver FI Parners den primære ejer af cybersikkerheds-virksomheden.

Det skriver Børsen.

Cybots stifter og administrerende direktør, Daniel Johansen, fortæller til avisen, at han mener, at den store investering er et tegn på, at FI Partners betragter Cybot som en virksomhed med potentiale til at indtage det globale marked.

Virksomheden, der for tre år siden lancerede løsningen Cookiebot, der beskytter personlige data på internettet, fortæller, at omsætningen nærmer sig et trecifret millionbeløb.

Den store investering værdisætter således Cybot over ti gange så meget som den nuværende omsætning.

Ifølge ham er der tale om en faktor ti-investering i forhold til omsætningen. En omsætning, der ifølge virksomheden nærmer sig et trecifret millionbeløb.

“Det siger noget om betydningen af den løsning, som Cybot har skabt på e-privacy området, og er også en klar indikation af det fremtidspotentiale, virksomheden rummer,” siger managing partner Anders W. Eriknauer.

Databeskyttelsesloven trådte i kraft den 25. maj 2018 her hjemme, og siden da har over 18.000 anmeldinger af databrud ramt Datatilsynets skrivebord.

Cybots nye ejere vil sammen med stifteren nå ud til de mere end 500 millioner hjemmesider, der ifølge Daniel Johannsen har brug for databeskyttelsesfunktionen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danmarks bedste CIO havde ét krav til ny topstilling: Derfor afviste han flere internationale topjobs - og sagde ja til Fiskars
Interview: Der har ikke manglet jobtilbud for vinderen af Årets CIO 2020, Peter Cabello Holmberg, der tidligere på året forlod Pandora efter hans stilling blev nedlagt. Han var dog ikke i tvivl om, at den finske produktionsgigant var den rigtige virksomhed for ham.
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.