Artikel top billede

Fynsk it-sikkerhedsfirma får trecifret millionindsprøjtning fra amerikansk investor

Den fynske it-sikkerhedsvirksomhed Cybots har fået en million-indsprøjtning af de helt store, der i samme ombæring har tidobblet virksomhedens værdi.

Fynske Cybot har fået en trecifret million-indsprøjtning af den amerikanske vækstinvestor FI Partners.

Derved bliver FI Parners den primære ejer af cybersikkerheds-virksomheden.

Det skriver Børsen.

Cybots stifter og administrerende direktør, Daniel Johansen, fortæller til avisen, at han mener, at den store investering er et tegn på, at FI Partners betragter Cybot som en virksomhed med potentiale til at indtage det globale marked.

Virksomheden, der for tre år siden lancerede løsningen Cookiebot, der beskytter personlige data på internettet, fortæller, at omsætningen nærmer sig et trecifret millionbeløb.

Den store investering værdisætter således Cybot over ti gange så meget som den nuværende omsætning.

Ifølge ham er der tale om en faktor ti-investering i forhold til omsætningen. En omsætning, der ifølge virksomheden nærmer sig et trecifret millionbeløb.

“Det siger noget om betydningen af den løsning, som Cybot har skabt på e-privacy området, og er også en klar indikation af det fremtidspotentiale, virksomheden rummer,” siger managing partner Anders W. Eriknauer.

Databeskyttelsesloven trådte i kraft den 25. maj 2018 her hjemme, og siden da har over 18.000 anmeldinger af databrud ramt Datatilsynets skrivebord.

Cybots nye ejere vil sammen med stifteren nå ud til de mere end 500 millioner hjemmesider, der ifølge Daniel Johannsen har brug for databeskyttelsesfunktionen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere