Artikel top billede

Kriseramte Conferize udpeger ny topchef

Det danske it-selskab Conferize har udpeget ny administrerende direktør, der fra 1. februar alene vil udgøre direktionen i det kriseramte it-selskab.

Kriseramte Conferize har netop udpeget ny topchef.

Fremover er det Martin Morsing Larsen, der skal stå i spidsen for det danske it-selskab.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse fredag.

Den nye administrerende direktør tiltræder stillingen 1. februar. Samtidig træder Steen Tromholt Penlau og CEO Søren Dalsgaard Hansen ud af direktionen.

Derved vil Martin Morsing Larsen udgøre direktionen ene og alene.

Søren Dalsgaard Hansen vil fortsat være tilknyttet selskabet som Chief Financial Officer (CFO) i en overgangsperiode, fremgår det.

Tilbage i november blev Conferize reddet i sidste øjeblik fra en konkurs.

Flere måneder med corona-pandemiens påvirkning på selskabets konference-forretning var ved at få bægeret til at flyde over.

I december kunne selskabet så melde om en ny ejerkreds ved roret, der stod klar med en ny plan for fremtiden.

læs mere her: Stod over for lukning for en måned siden: Nu er børsnoterede Conferize klar med (endnu) en ny plan for fremtiden

Her gik planen på at "reetablere organisationen med et styrket fokus på salg,” meddelte Conferize.

Derefter skulle der kigges på det, der kaldes for ‘operationaliseringen af en fokuseret salgs- og produkt-strategi.’

Ny investor på plads

I begyndelsen af december blev selskabet overtaget af Mads Verner Jørgensen, der via sit holdingselskab Blue Horizon Investments har overtaget 47 procent af Conferize og dermed købt blandt andet den tidligere hovedejer Lars Kolind ud.

Det skete umiddelbart efter, at Lars Kolind efter en række fejlslagne redningsplaner i slutningen af oktober besluttede at dreje nøglen om på selskabet.

Det kan du læse mere om her: Børsnoterede Conferize drejer nøglen om: Alle ansatte fyres og selskabet lukker

Conferize - der står bag en løsning til håndtering og orkestrering af konferencer - kom ud af 2019 med et dundrende underskud på 34,6 millioner kroner.

Underskuddet skyldtes blandt andet en markant nedskrivning, da selskabet droppede et stort udviklingsprojekt, der allerede var godt fremme i forløbet.

Det kan du læse mere om her: Nyt kæmpeunderskud til børsnoterede Conferize efter fejlslagen strategi: Skrotter 75 procent af udført udviklingsarbejde.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere