Kriseramte Conferize udpeger ny topchef

Det danske it-selskab Conferize har udpeget ny administrerende direktør, der fra 1. februar alene vil udgøre direktionen i det kriseramte it-selskab.

Kriseramte Conferize har netop udpeget ny topchef.

Fremover er det Martin Morsing Larsen, der skal stå i spidsen for det danske it-selskab.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse fredag.

Den nye administrerende direktør tiltræder stillingen 1. februar. Samtidig træder Steen Tromholt Penlau og CEO Søren Dalsgaard Hansen ud af direktionen.

Derved vil Martin Morsing Larsen udgøre direktionen ene og alene.

Søren Dalsgaard Hansen vil fortsat være tilknyttet selskabet som Chief Financial Officer (CFO) i en overgangsperiode, fremgår det.

Tilbage i november blev Conferize reddet i sidste øjeblik fra en konkurs.

Flere måneder med corona-pandemiens påvirkning på selskabets konference-forretning var ved at få bægeret til at flyde over.

I december kunne selskabet så melde om en ny ejerkreds ved roret, der stod klar med en ny plan for fremtiden.

læs mere her: Stod over for lukning for en måned siden: Nu er børsnoterede Conferize klar med (endnu) en ny plan for fremtiden

Her gik planen på at "reetablere organisationen med et styrket fokus på salg,” meddelte Conferize.

Derefter skulle der kigges på det, der kaldes for ‘operationaliseringen af en fokuseret salgs- og produkt-strategi.’

Ny investor på plads
I begyndelsen af december blev selskabet overtaget af Mads Verner Jørgensen, der via sit holdingselskab Blue Horizon Investments har overtaget 47 procent af Conferize og dermed købt blandt andet den tidligere hovedejer Lars Kolind ud.

Det skete umiddelbart efter, at Lars Kolind efter en række fejlslagne redningsplaner i slutningen af oktober besluttede at dreje nøglen om på selskabet.

Det kan du læse mere om her: Børsnoterede Conferize drejer nøglen om: Alle ansatte fyres og selskabet lukker

Conferize - der står bag en løsning til håndtering og orkestrering af konferencer - kom ud af 2019 med et dundrende underskud på 34,6 millioner kroner.

Underskuddet skyldtes blandt andet en markant nedskrivning, da selskabet droppede et stort udviklingsprojekt, der allerede var godt fremme i forløbet.

Det kan du læse mere om her: Nyt kæmpeunderskud til børsnoterede Conferize efter fejlslagen strategi: Skrotter 75 procent af udført udviklingsarbejde.
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danmarks bedste CIO havde ét krav til ny topstilling: Derfor afviste han flere internationale topjobs - og sagde ja til Fiskars
Interview: Der har ikke manglet jobtilbud for vinderen af Årets CIO 2020, Peter Cabello Holmberg, der tidligere på året forlod Pandora efter hans stilling blev nedlagt. Han var dog ikke i tvivl om, at den finske produktionsgigant var den rigtige virksomhed for ham.
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.