Artikel top billede

Kriseramte Conferize udpeger ny topchef

Det danske it-selskab Conferize har udpeget ny administrerende direktør, der fra 1. februar alene vil udgøre direktionen i det kriseramte it-selskab.

Kriseramte Conferize har netop udpeget ny topchef.

Fremover er det Martin Morsing Larsen, der skal stå i spidsen for det danske it-selskab.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse fredag.

Den nye administrerende direktør tiltræder stillingen 1. februar. Samtidig træder Steen Tromholt Penlau og CEO Søren Dalsgaard Hansen ud af direktionen.

Derved vil Martin Morsing Larsen udgøre direktionen ene og alene.

Søren Dalsgaard Hansen vil fortsat være tilknyttet selskabet som Chief Financial Officer (CFO) i en overgangsperiode, fremgår det.

Tilbage i november blev Conferize reddet i sidste øjeblik fra en konkurs.

Flere måneder med corona-pandemiens påvirkning på selskabets konference-forretning var ved at få bægeret til at flyde over.

I december kunne selskabet så melde om en ny ejerkreds ved roret, der stod klar med en ny plan for fremtiden.

læs mere her: Stod over for lukning for en måned siden: Nu er børsnoterede Conferize klar med (endnu) en ny plan for fremtiden

Her gik planen på at "reetablere organisationen med et styrket fokus på salg,” meddelte Conferize.

Derefter skulle der kigges på det, der kaldes for ‘operationaliseringen af en fokuseret salgs- og produkt-strategi.’

Ny investor på plads

I begyndelsen af december blev selskabet overtaget af Mads Verner Jørgensen, der via sit holdingselskab Blue Horizon Investments har overtaget 47 procent af Conferize og dermed købt blandt andet den tidligere hovedejer Lars Kolind ud.

Det skete umiddelbart efter, at Lars Kolind efter en række fejlslagne redningsplaner i slutningen af oktober besluttede at dreje nøglen om på selskabet.

Det kan du læse mere om her: Børsnoterede Conferize drejer nøglen om: Alle ansatte fyres og selskabet lukker

Conferize - der står bag en løsning til håndtering og orkestrering af konferencer - kom ud af 2019 med et dundrende underskud på 34,6 millioner kroner.

Underskuddet skyldtes blandt andet en markant nedskrivning, da selskabet droppede et stort udviklingsprojekt, der allerede var godt fremme i forløbet.

Det kan du læse mere om her: Nyt kæmpeunderskud til børsnoterede Conferize efter fejlslagen strategi: Skrotter 75 procent af udført udviklingsarbejde.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere