Artikel top billede

Kriseramte Conferize udpeger ny topchef

Det danske it-selskab Conferize har udpeget ny administrerende direktør, der fra 1. februar alene vil udgøre direktionen i det kriseramte it-selskab.

Kriseramte Conferize har netop udpeget ny topchef.

Fremover er det Martin Morsing Larsen, der skal stå i spidsen for det danske it-selskab.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse fredag.

Den nye administrerende direktør tiltræder stillingen 1. februar. Samtidig træder Steen Tromholt Penlau og CEO Søren Dalsgaard Hansen ud af direktionen.

Derved vil Martin Morsing Larsen udgøre direktionen ene og alene.

Søren Dalsgaard Hansen vil fortsat være tilknyttet selskabet som Chief Financial Officer (CFO) i en overgangsperiode, fremgår det.

Tilbage i november blev Conferize reddet i sidste øjeblik fra en konkurs.

Flere måneder med corona-pandemiens påvirkning på selskabets konference-forretning var ved at få bægeret til at flyde over.

I december kunne selskabet så melde om en ny ejerkreds ved roret, der stod klar med en ny plan for fremtiden.

læs mere her: Stod over for lukning for en måned siden: Nu er børsnoterede Conferize klar med (endnu) en ny plan for fremtiden

Her gik planen på at "reetablere organisationen med et styrket fokus på salg,” meddelte Conferize.

Derefter skulle der kigges på det, der kaldes for ‘operationaliseringen af en fokuseret salgs- og produkt-strategi.’

Ny investor på plads

I begyndelsen af december blev selskabet overtaget af Mads Verner Jørgensen, der via sit holdingselskab Blue Horizon Investments har overtaget 47 procent af Conferize og dermed købt blandt andet den tidligere hovedejer Lars Kolind ud.

Det skete umiddelbart efter, at Lars Kolind efter en række fejlslagne redningsplaner i slutningen af oktober besluttede at dreje nøglen om på selskabet.

Det kan du læse mere om her: Børsnoterede Conferize drejer nøglen om: Alle ansatte fyres og selskabet lukker

Conferize - der står bag en løsning til håndtering og orkestrering af konferencer - kom ud af 2019 med et dundrende underskud på 34,6 millioner kroner.

Underskuddet skyldtes blandt andet en markant nedskrivning, da selskabet droppede et stort udviklingsprojekt, der allerede var godt fremme i forløbet.

Det kan du læse mere om her: Nyt kæmpeunderskud til børsnoterede Conferize efter fejlslagen strategi: Skrotter 75 procent af udført udviklingsarbejde.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere