Artikel top billede

Dokumentar: Hvor fedt er det egentlig at være influencer?

HBO-dokumentaren Fake Famous har premiere 3. februar og stiller spørgsmål ved, hvor attraktivt det i bund og grund er at være kendt på Instagram.

”Vil du være berømt?” spørger producenterne en af de unge hovedpersoner i HBO-dokumentaren Fake Famous, og den unge fyr lægger ikke fingrene imellem:

”Altså.. Jeg fortjener det jo ligesom, ikke også?”

For 50 år siden drømte børn om at blive læge, astronaut, forsker eller statsminister som voksne. I dag vil mange meget hellere være influencere.

Masser af flotte fotos, vilde ferier og endnu vildere fester, gratis tøj, kæmpe biler, sponsordollars, bling-bling, en gudesmuk kæreste og tusindvis af menneskers tilbedelse... What not to like?

Men er ferierne nu også så fede endda? Bliver man aldrig træt af konstante fotosessions? Er det hele overhovedet umagen værd?

Endelig er det et åbent spørgsmål, hvor berømt man faktisk er som influencer, selv når der står en halv million følgere på tælleren.

Det er blandt pointerne i den helt nye dokumentar Fake Famous, der har premiere 3. februar.

Her castes tre unge mennesker som influencers, hvorefter producenterne køber dem tusindvis af følgere for at hjælpe det hele lidt på gled.

Så begynder cirkusset for alvor, og de medvirkende opdager hurtigt, at alt ikke nødvendigvis er helt så glamourøst, som man skulle tro.

Dels er det stenhårdt arbejde at være i centrum hele tiden. Dels følger der også ulemper – og forpligtelser – med at være stor på Insta. Hvilket de seneste ugers Dubaidiskussioner herhjemme jo for øvrigt illustrerer helt fint.

Se traileren til Fake Famous her.

Titel: Fake Famous. Kan ses på HBO Nordic fra 3. februar
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere