Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musks kærlighedserklæring giver Etsy et aktieboost

Et Elon Musk-tweet har givet handelsplatforen Etsy et aktieboost fra starten af dagen på aktiebørsen.

"I kinda love Etsy." Jeg elsker på en måde Etsy.

Umiddelbart en vagt formuleret kærlighedserklæring, du nok ikke skal regne med får din partner helt op at ringe.

Med mindre du er Elon Musk. Så kan selv en tvivlsom tilnærmelse være 9 procent på aktiekursen værd. I hvert fald, hvis man er et børsnoteret selskab som markedsplatformen Etsy.

Den kortfattede besked tweetede Tesla- og SpaceX-stifteren lige før den amerikanske børs åbnede i dag.

Og det gav Etsy sådan en medfart, at aktien blev sat til at være den største vinder i S&P 500-indekset, da markederne åbnede. Det skriver CNBC.

Et imponerende resultat, da aktien lige før tweetet havde stået helt stille. Aktierne i Etsy er generelt steget med mere end 313 procent inden for de sidste 12 måneder.

Det er ikke første gang Elon Musk har pillet ved aktiemarkedet med et enkelt tweet. Sidste år sendte han sin egen Tesla-aktie ud i frit fald, da han tweetede ordene:

"Tesla aktien er for høj efter min mening."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere