Artikel top billede

Elon Musks kærlighedserklæring giver Etsy et aktieboost

Et Elon Musk-tweet har givet handelsplatforen Etsy et aktieboost fra starten af dagen på aktiebørsen.

"I kinda love Etsy." Jeg elsker på en måde Etsy.

Umiddelbart en vagt formuleret kærlighedserklæring, du nok ikke skal regne med får din partner helt op at ringe.

Med mindre du er Elon Musk. Så kan selv en tvivlsom tilnærmelse være 9 procent på aktiekursen værd. I hvert fald, hvis man er et børsnoteret selskab som markedsplatformen Etsy.

Den kortfattede besked tweetede Tesla- og SpaceX-stifteren lige før den amerikanske børs åbnede i dag.

Og det gav Etsy sådan en medfart, at aktien blev sat til at være den største vinder i S&P 500-indekset, da markederne åbnede. Det skriver CNBC.

Et imponerende resultat, da aktien lige før tweetet havde stået helt stille. Aktierne i Etsy er generelt steget med mere end 313 procent inden for de sidste 12 måneder.

Det er ikke første gang Elon Musk har pillet ved aktiemarkedet med et enkelt tweet. Sidste år sendte han sin egen Tesla-aktie ud i frit fald, da han tweetede ordene:

"Tesla aktien er for høj efter min mening."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere