Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musks kærlighedserklæring giver Etsy et aktieboost

Et Elon Musk-tweet har givet handelsplatforen Etsy et aktieboost fra starten af dagen på aktiebørsen.

"I kinda love Etsy." Jeg elsker på en måde Etsy.

Umiddelbart en vagt formuleret kærlighedserklæring, du nok ikke skal regne med får din partner helt op at ringe.

Med mindre du er Elon Musk. Så kan selv en tvivlsom tilnærmelse være 9 procent på aktiekursen værd. I hvert fald, hvis man er et børsnoteret selskab som markedsplatformen Etsy.

Den kortfattede besked tweetede Tesla- og SpaceX-stifteren lige før den amerikanske børs åbnede i dag.

Og det gav Etsy sådan en medfart, at aktien blev sat til at være den største vinder i S&P 500-indekset, da markederne åbnede. Det skriver CNBC.

Et imponerende resultat, da aktien lige før tweetet havde stået helt stille. Aktierne i Etsy er generelt steget med mere end 313 procent inden for de sidste 12 måneder.

Det er ikke første gang Elon Musk har pillet ved aktiemarkedet med et enkelt tweet. Sidste år sendte han sin egen Tesla-aktie ud i frit fald, da han tweetede ordene:

"Tesla aktien er for høj efter min mening."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere